Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Minecraft, NFT Worlds Tarafından Web3 Metaverse'e Dönüştürülüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bonarous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bonarous

Influencer
bg.47a261c8.jpg

Microsoft'un sahip olduğu ve dünyada en çok oynanan açık dünya oyunlarından biri olan Minecraft, Web3 ile metaverse oluyor. Oyuncular NFT Worlds modu sayesinde Minecraft'ta tüm NFT özelliklerine erişebilecek. Poligon ağında üçüncü taraf sunucularında çalışan bu güncelleme neredeyse hiç ücret ödemeden yüksek verimli bir platformda oynanabilme sağlayacak. Aslında bu demek oluyor ki Minecraft artık The Sandbox ve Decentraland ile rekabet edebilecek bir metaverse ekosistemine dönüşecek.

Oyuncular artık NFT Worlds ekosisteminde WRLD yerel tokeni ile ticaret eşyalarına ve devasa arazilere sahip olabilecek, oynayarak kazan sektöründe yeni maceraya atılabilecek. Proje geliştiricileri Temprtanquil ve Arkdev'in Minecraft ve Microsoft'la bağları yoktur. Minecraft'ın açık kaynaklı doğası, projeyi bunun üzerine kurulabilir bir hale getirmiştir.

NFT Worlds'ün Twitter hesabı: https://twitter.com/nftworldsNFT
Kısa bir tanıtım videosu:

Benim oğlan köşeyi dönebilir bu sayede ben beceremiyorum ama iyi oynuyor
Hocam bir başlasanız bırakamazsınız. Hele ki simetri takıntınız, düzen takıntınız varsa başından bile ayrılamazsınız. Bir ara öyle sardım ki buna.. Kendi kalemi, kendi şehrimi, kendi dünyamı inşa ediyordum. Hatta öyle ki, gerçek hayattaki gibi binalar üfürükten olmasın diye, bilmem kaç katman toprağı deşip, bina temeli atıyordum. Sanki deprem olacak. 🙂

Hocam bir başlasanız bırakamazsınız. Hele ki simetri takıntınız, düzen takıntınız varsa başından bile ayrılamazsınız. Bir ara öyle sardım ki buna.. Kendi kalemi, kendi şehrimi, kendi dünyamı inşa ediyordum. Hatta öyle ki, gerçek hayattaki gibi binalar üfürükten olmasın diye, bilmem kaç katman toprağı deşip, bina temeli atıyordum. Sanki deprem olacak. 🙂
valla sırf cocukla beraber bir şeyler yapalım diye ps ye yükledim yok bir süre sonra kafam dönüyordu o saatlerce oynuyor birde roblox yaptıklarının yarısını yapamam zamane bebeleri fena 😀

metaverse geçmek için bence çok geç kalındı kendi dünyası olsun atmosferi olsun çok ama çok müsaitti.Bence daha önce atılması gereken adımlardan birisiydi geç olsun güç olmasın diyelim...

metaverse geçmek için bence çok geç kalındı kendi dünyası olsun atmosferi olsun çok ama çok müsaitti.Bence daha önce atılması gereken adımlardan birisiydi geç olsun güç olmasın diyelim...
Aynen, blok zincirine taşınıp NFT entegrasyonu yapıldığı anda harika bir metaverse olmuş oluyordu zaten. Ama merkeziyetsizlik Microsoft gibi firmalara karşı tehdit olduğu için erken hareket etmek veya adapte olmak istemiyorlar.

minecraft zaten en başından beri bu konuda yani metaverse konusunda yetenekli yani oyunu hiç bilmeyen bir yatırımcı bu oyuna metaverse diyebilir oyun zaten buna hazırdı geç kalındı diyebilirim

bg.47a261c8.jpg

Microsoft'un sahip olduğu ve dünyada en çok oynanan açık dünya oyunlarından biri olan Minecraft, Web3 ile metaverse oluyor. Oyuncular NFT Worlds modu sayesinde Minecraft'ta tüm NFT özelliklerine erişebilecek. Poligon ağında üçüncü taraf sunucularında çalışan bu güncelleme neredeyse hiç ücret ödemeden yüksek verimli bir platformda oynanabilme sağlayacak. Aslında bu demek oluyor ki Minecraft artık The Sandbox ve Decentraland ile rekabet edebilecek bir metaverse ekosistemine dönüşecek.

Oyuncular artık NFT Worlds ekosisteminde WRLD yerel tokeni ile ticaret eşyalarına ve devasa arazilere sahip olabilecek, oynayarak kazan sektöründe yeni maceraya atılabilecek. Proje geliştiricileri Temprtanquil ve Arkdev'in Minecraft ve Microsoft'la bağları yoktur. Minecraft'ın açık kaynaklı doğası, projeyi bunun üzerine kurulabilir bir hale getirmiştir.

NFT Worlds'ün Twitter hesabı: https://twitter.com/nftworldsNFT
Kısa bir tanıtım videosu:
bende minecraft oynuyorum ekibim var ara sıra beraber giriyoruz eğer böyle bişey olursa yaptıklarımızla ekmek parası çıkarabilicez çok güzel bir gelişme bana kalırsa, sizlerde kendinize bir alan belirleyip geleceğinize yatırım yapın şu an ki değerli vaktinizi boşa harcamaktansa kendiniz geliştirin teknolojik anlamda ben böyle düşünüyorum tabikide ytd 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.704
Kullanıcılar
6.900
Son üye
servercc
Geri