Neler yeni

Mizuho, PayPal İçin 2 Milyar Dolarlık Bitcoin Geliri Tahmin Etti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekran Görüntüsü (1340).webp

Analistlere göre, dünyanın en büyük ödeme işlemcisi paypal, müşterilerinin kripto para birimlerini satın almalarını ve tutmalarını sağlama kararı almasının , özellikle Bitcoin'in ana akım haline gelmesinde payı oldukça büyük. Genel bir başka tespit ise, bu hizmeti başlatan paypal 'ın bu işten oldukça kazançlı çıkacağı.

Zycrypto sitesinin haberine göre, Paypal'ın,1.63 milyar dolarlık bitcoin geliri elde eden bir nevi rakip oldukları bildirilen Cash App'e kadar bir bitcoin geliri elde edebileceği beklentilerine işaret ediliyor. Buna gerekçe olarak da, Paypal'daki müşterilerin yarısının uygulamayı her gün ve sahibi olmayanlara göre yaklaşık üç kat daha fazla kullandığının tespit edilmiş olması gösteriliyor. Bunu doğrular türdeki verilerinde, pazartesi günü gelen, paypal'ın 242 milyon dolarlık rekor bitcoin ticaret hacminin gerçekleşmesinde görüldüğü bildiriliyor.

Bu konu hakkında araştırmalar yapan, Mizuho'da bir Fintech araştırma analisti olan Dan Dolev ise, PayPal'ın kripto para birimi hizmetlerinden bu yıl 600 milyon dolara kadar gelir elde edebileceğini ve 2023 yılında ise 2 milyar dolar civarlarında bir kazanç sağlayabileceğini iddia ediyor.

--Bilgiler belirtilen haber kaynağından derlenmiştir. --

2 milyar dolar. Pöff 🙂
Boş yere girmediler sonuçta bu piyasaya. Gerçi her şekilde kripto topluluğu kazançlı çıkacak bu durumdan. Paypal'a güvendikleri için kripto paraları benimseyecek kişilerin sayısı artacak.

Piyasada parayı gördüler girdiler. Piyasanın da çok işine yaradı. Birde bizimkiler şu inatlarından vazgeçip PayPal Türkiye de yeniden faaliyet göstermeye başlasında bizde görelim neler oluyor 🙂

Zamanında Paypal'a üyeliğim vardı. Anket şirketlerinden ödeme almak için kullanıyordum. 2010'lu yıllardan bahsediyorum. Dediğin gibi @haluk hocam, çok platform var Paypal ile çalışan. Bazen yabancı Youtuber'ların videolarını izliyorum. Tanıttıkları sistemlerin neredeyse tamamı Paypal ile çalışıyor.

Daha 3 ay olmadı bile sanırım. 🙂 Başta eleştirdik (ki hala eleştiriyoruz) ama PayPal'ın yaygınlaşmada gözle görülür etkisi oldu.

Ciddi etkileri oldu hakikaten. ( 1001 mesaja ulaşmak için çaktırmadan spam yapacaktım ama yine de ciddi bir konuya değindim. 😛 şimdi 1001)
Hayırlı olsun hocam. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri