Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

money-whale.com -- Reklam izleyerek dogecoin kazan

Merhabalar, forumda yeniyim ayrıca arama yaptım ve bulamayınca konu açmaya karar verdim.
Öncelikle telefonunuza indirmeniz gereken bir uygulama. Ödeme aldım kendim.
Amaç belirli hayvanları birleştirerek daha fazla güç elde ederek kazanç miktarını artırmak. Uygulama reklam gelirlerinden dağıtacağını söylüyor. Faucet kısmından saatlik ödül vermektedir. Ama kazancın çoğunu reklam izleyerek elde ediyoruz. Ayrıca ilk çekim için 0.10 $ sonraki 10 dolar. İlk çekimi 1 dogecoin olarak aldım. Dogecoin olarak ödeme alabilirsiniz ilk çekim için ücreti düşük olduğu için. Ayrıca 10usd olunca normalde çekim yapabilirsiniz.
Tıklayın google play için
Kod:555804
Screenshot_6.png

photo_2021-02-09_23-25-27.jpg photo_2021-02-09_23-30-51.jpg

Çok büyük kazançlar yok ama yine de bir şeyler kazanabilirsiniz bir yerden okuduğuma göre ref kodu girmeden kayıt olunca ödeme yapmıyor diye. Ben de tehlikeye atmamak adına ref kodu ile üye olup, çekimimi yaptım.
Kod:555804
Ödeme yapmayı bırakırsa güncelerim. Bol kazançlar dilerim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_6.webp
    Screenshot_6.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 89
  • 1612902513263.webp
    1612902513263.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 91
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu başlığınız düzeltildi ....Bu konu ve ödeme kanıtları ile uygulamalar için lütfen alttaki bölümleri tekrar ziyaret ediniz. 🙂👍

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri