Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

monopoly oyun tanıtım

Değerli arkadaşlar , bu oyun benim en çok sevdiğim oyunlardan biri, oyunla ilgili hiç bir fikri olmayan insanlara oyunu basitçe anlatayım. Oyun genelde 4 kişiyle oynanıyor, başlangıçta herkesin durumu eşit. oyunda zar atarak ilerliyorsunuz, attığınız zarın geldiği yerleri paranız yeterse satın alıp oralara ev ve oteller inşa ediyorsunuz. Sonra oraya gelen oyunculardan kira alıyorsunuz. Oyundaki amaç bütün rakipleri bitirip tek kalmak ve oyundaki bütün yerleri almak. Sanki gerçek hayatı basitçe kağıt oyunun içine sıkıştırmışlar gibi. Güzel ve eğlenceli bir oyun, fırsatınız olursa oynamanızı tavsiye ederim. Herkese hayırlı forumlar.

Tanıtım için teşekkürler. Oyunu online oynayabileceğimiz ücretsiz bir adres var mıdır ?
bu oyunu eskiden milyoner adlı Türkçe telefon uygulaması vardı ondan çok oynardım , Şimdi o uygulama yok kaldırmışlar. Yabancı versiyon uygulamalar var onlarda aynı tadı vermiyor, bide sürekli reklam çıkıp duruyor.İnşallah bulursam buradan paylaşacağım, o eski tarz oyunu arıyorum. Googleye monopoly yazınca bir sürü online oyun çıktı bir kaç tanesine baktım ama aşırı derecede bilgisayarı kasıyor. İstediğim gibi bir şey bulursam buradan paylaşacağım. Herkese hayırlı forumlar.

Forum istatistikleri

Konular
13.751
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri