Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00079916
Binance özellikle kendi ağı olan Binance Smart Chain (BSC) üzerine inşa edilmiş projeleri desteklemek maksadıyla geçtiğimiz yılın başında bir program başlatmıştı. Most Valuable Builder (MVB) yani Türkçe karşılığıyla En Değerli Geliştirici programında projeler bu projenin fonlarından faydalanmak için başvuruda bulunuyor ve seçilen sınırlı sayıda proje bu projede yer alma şansını elde ederek Binance tarafından belirlenen fonlardan faydalanıyor. MVB programında kademeler geçildikçe fonlamanın boyutu da büyüdüğü gibi, destekte artıyor. 2 milyon dolara varan likidite desteği ve inovasyon kategorisinde direkt listeleme gibi pek çok avantajı bulunan projenin talibi de bir o kadar çok.
Uzun bir sessizlik dönemine girilmişti hatırlarsınız Moon Nation Game (MNG) üzerinde. En son CEO bir AMA gerçekleştirmiş ancak çoğu şeyi üstü kapalı dile getirmişti. Şimdi yaptığı paylaşım ile bu projeye dahil olduklarını duyuran CEO için projeye yönelik dahil olduğuna dair kanıtı aşağıdaki bağlantıda görebilirsiniz.
https://twitter.com/BNBCHAIN/status/1497509438676156416?s=20&t=dT5aClPzA4Yzg1JWXSEC1g
Nisan ayında oyunun android sürümünü piyasaya sürecek olan projeden beklentiler büyük gibi görünüyor. Yeterli kullanıcı sayısına ulaşırsa büyük yerlere gelebilecek bir proje olduğunu başından beri söylüyorum ama kat edilmesi gereken daha çok yol var Moon Nation Game (MNG) için. Önce oyun içerisindeki hatalar ayıklanmalı, bu hatalar kesinlikle android sürümde tekrar etmemeli. IOS sürümünden bahsetmiyor çünkü Play to earn ve kripto para birleşimi IOS tarafından uzun süreli bir bekleme anlamına geliyor. Bunu yakınen biliyorum 🙂
Binance programında başarılı olur mu bilemem ama yine de bir şekilde ismini duyurmayı başarabilecek seviyelere geleceğini düşünüyorum bu proje içerisinde. Diğer projeler de fena değil şimdiye kadarkiler. Ancak bunun tadı bir başka gibi 🙂 Binance CEO'su CZ ile yakın ilşkileri bulunan Moon Nation Game CEO'su Ben Todar'ın bu büyük fırsatı tepmeyeceğini düşünüyorum.
YTD.