Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Moon Nation Game (MNG) ve WearU (WRU) Ortaklık Kurdu

indir (2).webp

Metaverse projesi Moon Nation Game (MNG) ile giyilebilir teknolojiler üzerine çalışacağı açıklanan ve henüz piyasaya çıkmamış WearU (WRU) projesi ortaklık yaptıklarını duyurdu. Ortaklık kapsamında Moon Nation Gem CEO'su Ben Todar ve ekibi WearU projesine danışmanlık faaliyetleri yürütecek. Aynı zamanda telegram gibi sosyal medya kanallarının yönetimi de bir süreliğine Moon Nation Game ekibi tarafından kontrol edilecek. Kısacası projenin eli ayağı Moon Nation Game (MNG) ekibi.

Gelelim Moon Nation Game bu işten ne kazanacak. Ay tabanlı bir uzay simülasyon oyunu temelli olan kripto para projesinde WearU teknolojisini kişisel avatarlar yapılabilmesi maksadıyla Moon Nation Game ile paylaşacak.

Bir detayı belirtmek istiyorum, yakın zamanda tokenlarını piyasaya sürecek olan WearU ekibinde Token dağılımında şu ayrıntıyı görmek mümkün; Danışmanlar %5

Yukarıda verdiğim detay ile beraber daha ayrıntılı bir inceleme yazısını yakın zamanda paylaşacağım. Takipte kalın. Ama özünü şöyle söyleyeyim beğenmedim.....

Forum istatistikleri

Konular
14.197
Kullanıcılar
7.206
Son üye
Esin
Geri