Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Movavi Müşteri Memnuniyeti

Adamlardan 1 sene önce steam üzerinden movavi 2023 programını almışım
Lisans hatası alıyorum diye adamlara mail attm
Adamlar bana 2024 ücretli versiyonu verdi 🙂
Bence müşteri memnuniyeti böyle olmalı.

1698611055154.webp

Herkes işini kötü yapmiyor. Sırf firma prestiji için bana aldığım devasa hamagin aynısını gönderdiler. Diğeri de sizde kalsın dediler.

Aynı şekilde akıllı kodlama robotu almıştım. Arıza yaptı. Gönderin tamire verelim dendi. Gönderdim. Hem tamir edileni gönderdiler hemde ondan önce sıfırını gönderdiler.

Bizim insanimizin çoğu firma prestiji ne demek anlamıyor. Sorun buradan kaynaklı bence.

Herkes işini kötü yapmiyor. Sırf firma prestiji için bana aldığım devasa hamagin aynısını gönderdiler. Diğeri de sizde kalsın dediler.

Aynı şekilde akıllı kodlama robotu almıştım. Arıza yaptı. Gönderin tamire verelim dendi. Gönderdim. Hem tamir edileni gönderdiler hemde ondan önce sıfırını gönderdiler.

Bizim insanimizin çoğu firma prestiji ne demek anlamıyor. Sorun buradan kaynaklı bence.
Ben onu hp de yaşadım pavilion vardı garanti süresince bir kaç kez düşürdüm gönderdim sıfırlayıp anakart v. S değiştirip gönderdiler başka bir marka ise her şeyde kullanıcı hatası deyip para talep etti

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri