vanlo3451
Crypto Curious
- BNB
- 0,00041769
Merhaba bir sorum olacaktı musluk sitelerinden gerçekten düzgün bir miktar kazanılabilir mi?
Örneğin freebitco.in
Örneğin freebitco.in
Bana kazandirmayan tek yer diyebilirim freebitco.ineMerhaba bir sorum olacaktı musluk sitelerinden gerçekten düzgün bir miktar kazanılabilir mi?
Örneğin freebitco.in
iyi musluk sitesi bulursanız kazandırır.takipte kalın güzel musluk siteleri ben ve diğer arkadaşlar paylaşıyor.bunları kontrol edebilirsinMerhaba bir sorum olacaktı musluk sitelerinden gerçekten düzgün bir miktar kazanılabilir mi?
Örneğin freebitco.in
Hocam ikinci paragraftaki yazdıklarınız ilgimi çekti. Ben Youtube'da Japonca ders videoları yayınlamaya karar verdim. Olabildiğince basit anlatarak ve yazı sistemlerine önem vererek benzer içeriklerden farklılaşmayı düşünüyorum. Dün ilk videoyu yükleyerek başladım. En mantıklı yol bu gibi geldi bana. Lakin uzun süredir de makale tarzı içerikler ile para kazanabileceğim bir platform arıyorum (veya ihtiyaç duyuyorum). Kendim blog açınca ya ben sıkılıp bırakıyorum ya da tarfik çekmesi çok uzun zaman alıyor. Mesela Medium'da makaleden para kazanabilmek mümkünmüş ama paralı üye olman gerekiyormuş. Hocam özellikle "gezen, dolaşan biriyseniz seyahat bloglarıda yayınlayabilirsiniz, hive ve blurt blochain topluluklarında güzel ödüllendiriliyor, microblog içinde birkaç web3 sosyal paylaşım sitesi var, şuanlık bunlarden en öne çıkanı tangled.social ve browser" bu kısmı biraz açabilir misiniz rica etsem? tangled.social twitter gibi bir site mi? Paylaşımlarımıza gelen okunma, beğeni vb. şeyler için kendi coinleriyle ödeme yapan bir sistem mi? Veya forumda konusu veya benzer konular varsa linki de olur.frebitco.in ile ilgili forumda geniş tanıtımım vardı, güzel kazandıran bir yerdi ama cloudflover eklediklerinden beri zorlaştı, bende çift hesap vardı birini çektim, diğeriyle hala takılıyorum ama eski kazançlar ve kolaylıklar yok artık..
faucet olayına gelirsek eskiden kripto miktarı olarak iyiydi, biriktirip yükselişlerde satıldığında kazancı oluyordu ama artık zaman kaybı gibi birşey.. yatırımsız kazanç arıyorsanız, içerik oluşturuculuğu, offer ve anket sitelerine bakın derim. gezen, dolaşan biriyseniz seyahat bloglarıda yayınlayabilirsiniz, hive ve blurt blochain topluluklarında güzel ödüllendiriliyor, microblog içinde birkaç web3 sosyal paylaşım sitesi var, şuanlık bunlarden en öne çıkanı tangled.social ve browser
Bana sadece zaman kaybı olarak geliyor. 0,01 Dolar için neredeyse 100'kere tıklaman gerekiyor.
Hocam ikinci paragraftaki yazdıklarınız ilgimi çekti. Ben Youtube'da Japonca ders videoları yayınlamaya karar verdim. Olabildiğince basit anlatarak ve yazı sistemlerine önem vererek benzer içeriklerden farklılaşmayı düşünüyorum. Dün ilk videoyu yükleyerek başladım. En mantıklı yol bu gibi geldi bana. Lakin uzun süredir de makale tarzı içerikler ile para kazanabileceğim bir platform arıyorum (veya ihtiyaç duyuyorum). Kendim blog açınca ya ben sıkılıp bırakıyorum ya da tarfik çekmesi çok uzun zaman alıyor. Mesela Medium'da makaleden para kazanabilmek mümkünmüş ama paralı üye olman gerekiyormuş. Hocam özellikle "gezen, dolaşan biriyseniz seyahat bloglarıda yayınlayabilirsiniz, hive ve blurt blochain topluluklarında güzel ödüllendiriliyor, microblog içinde birkaç web3 sosyal paylaşım sitesi var, şuanlık bunlarden en öne çıkanı tangled.social ve browser" bu kısmı biraz açabilir misiniz rica etsem? tangled.social twitter gibi bir site mi? Paylaşımlarımıza gelen okunma, beğeni vb. şeyler için kendi coinleriyle ödeme yapan bir sistem mi? Veya forumda konusu veya benzer konular varsa linki de olur.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Tangled'e üye oldum. Biraz kurcalayacağım. Eğer hoşuma giderse devam ederim.Tangled Social, kullanıcıların içerik paylaşarak, video yükleyerek, beğeni ve yorum yaparak Millix adı verilen kripto para birimi kazandıkları sosyal medya platformudur.
Millix nedir?
millix, hız, ölçek, enerji verimliliği ve basitlik gibi temel ilkeleri kullanarak sıfırdan inşa edilmiş merkezi olmayan bir kripto para birimidir.
Tangled Social, dünyadaki her ülkeden ve milletten insanlarla kolayca tanışmanızı sağlar. Bunu yaparken de; sitede aktif olduğunuz ortalama her 10 dakika için size 50.000 millix verir, eğer Tangled Browser ile giriş yapmışsanız...
tangled sitesinin konusu burada, evet micro içerikler ile millix kazanabiliyor ve sonrasında usdc olaran polygon ağında çekebiliyorsunuz ama çekim için kayc şartı var.. ayrıca youtube videolarınızı paylaşabilir, onlarlada yola devam edebilirsiniz, kendi browser ından kullanırsanız yarım saatte bir kaç beğeni yspma karşılığı 100,000 millix alırsınız, şuanki kurla yaklaşık 0,035 usd yapıyor,
hive ücretsiz üyeliğin mümkün olduğu bir platform, blurt ücretli üyelik istiyor ya da discourd dan kendilerine ulaşıp ücretsiz üyelik istiyorsunuz.. onunda konusu var forumda..
Kayda değer paralar kazanılmaz ama kazanilir
iyi musluk sitesi bulursanız kazandırır.takipte kalın güzel musluk siteleri ben ve diğer arkadaşlar paylaşıyor.bunları kontrol edebilirsin
Musluk siteleri yüklü referanslar ile çok kazandırır. Onun dışında zor.
Yorumlar için teşekkür ederim.frebitco.in ile ilgili forumda geniş tanıtımım vardı, güzel kazandıran bir yerdi ama cloudflover eklediklerinden beri zorlaştı, bende çift hesap vardı birini çektim, diğeriyle hala takılıyorum ama eski kazançlar ve kolaylıklar yok artık..
faucet olayına gelirsek eskiden kripto miktarı olarak iyiydi, biriktirip yükselişlerde satıldığında kazancı oluyordu ama artık zaman kaybı gibi birşey.. yatırımsız kazanç arıyorsanız, içerik oluşturuculuğu, offer ve anket sitelerine bakın derim. gezen, dolaşan biriyseniz seyahat bloglarıda yayınlayabilirsiniz, hive ve blurt blochain topluluklarında güzel ödüllendiriliyor, microblog içinde birkaç web3 sosyal paylaşım sitesi var, şuanlık bunlarden en öne çıkanı tangled.social ve browser