Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Neden hep ülkecek biz mağdur oluyoruz ?

Lütfen Daha Okunaklı Kaliteli Konular Oluşturalım.
Bu konu çok önemli hani derler ya işte burası cokomelli tam da böyle bir olay var. Neden hep çürük kasa meyveler bize gelir ? Neden bizler de dış dünya da ki insanlar kadar kazanamadan hep birileri bizi soyar soğana çevirir?

Aslında nedeni çok basit bizler öyle çok ticaret hacmi olan insanlar değiliz pek de anlamayız mesela bizler dolar çıktı mi indi mi diye soruyoruz oysa doların bu kadar oynak olması ülkeyi krizlere sokan durumun ta kendisidir.
Neden mi? Çünkü dolar böyle oynakken yatırım gelmez ? Eee gelmesin biz bize yeteriz mi? İşte burası cokomelli:/ biz üretken bir toplum değiliz. Üretmek derken fikirden yola çıktım ben fikir dshi üremiyor bizden? Peki neden bu kadar kolay kanıyoruz herkese? Çok mu saf bir milletiz yoksa çok mu uyanık ? Yoksa saf olup suya giden susuz dönen bir millet miyiz? Biz çok aceleci her şeyi kolay elde etmek isteyen bunalmış bir halkız.

Cebimiz de hiç görmediğimiz para biraz görünce cazibesi kör ediyor bizi. Eğer cidden yatırım yapacaksanız önce ekonomiyle bı tanışmak lazım ee lazım da nasıl tanışacak benim ülkemin güzel insanı? İşte burada eğitim süreci başlıyor yalnız bu eğitim basit bir eğitim değil ince ince öğrenmek lazım. Bakın arkadaşlar yatırım öngörü sezgi ile olmaz yatırım bilgi gerektirir. Ne kadar bilgi o kadar kazanç demektir.

Kripto para gelecek de nereye gider nerelere gelir ya da batar mı bilinmez bu yüzden şansa bırakmak biraz saçma olur. Şimdi size kendi kripto para maceramdan bahsedeyim biraz gülün bana.
Ben ilk yatırım yapınca kâr elde ettim çok da güzeldi sattım sonra aç gözlü bir şekilde bilgisiz bir çaylak olarak tekrar yüksekten aldım çıkar bu yaaaaa dedim tıpkı bir çok insan gibi ve zarar zarar zarar 😀 kâr gitti ana para kaldı. Ben nerede hata yaptım sizce? Aç gözlü olmak mı? Hayır değil ben bilgisizlik yüzünden kaybettim sonra oturdum çalıştım derslerime öğrendim şimdi asla zarar etmiyorum çünkü yatırım yaparken sezgi değil makalelerden okuyorum bu şekilde hiç de batmadim bu dediğim gibi yatırım tavsiyesi değildir sadece bir söylevdir umarım sıkıcı gelmemiştir size. Eğer dolandırıcılık mağduru olmak istemiyorum diyorsanız lütfen ama lütfen işi biraz öğrenin öyle başlayın. Sevgiler.

Maalesef gelir seviyesi düşük olan tüm ülkelerde, bu tarz bir teknoloji sadece para kazanmak ve belli bir yaşam kalitesini ulaşmak için kullanılıyor. Bu nedenle bir çok kişi neredeyse ilk denemesinde elindekini kaybediyor

Forum istatistikleri

Konular
13.664
Kullanıcılar
6.891
Son üye
Tefik
Geri