Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Neler paylasabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ailemizin eski üyelerini inceledigim kadarıyla genelde para konusunda konular mevcut. Ben doğaçama herhangi bir konuda veya genel hayatın akışı konusunda gibi gibi bilgiler vermek istiyorum. Burada yeniyim. Bana yardımcı olurmusunuz. Ben hangi konularda paylaşım yapabilirim sizce? Para disinda bir konu acip yazmamda bir sakinca varmi bilmek isterim. Dönüşler için şimdiden tskle

Ailemizin eski üyelerini inceledigim kadarıyla genelde para konusunda konular mevcut. Ben doğaçama herhangi bir konuda veya genel hayatın akışı konusunda gibi gibi bilgiler vermek istiyorum. Burada yeniyim. Bana yardımcı olurmusunuz. Ben hangi konularda paylaşım yapabilirim sizce? Para disinda bir konu acip yazmamda bir sakinca varmi bilmek isterim. Dönüşler için şimdiden tskle
Genellikle bitcoin ve kripto para üzerine olduğunu için konuşulması gereken bu bunları araştırıp analiz edip bilgi verici makaleler yazmam daha iyi olur bence

İstediğiniz konuda özgün paylaşım yapmanızda sakınca yok. Duyurular ve forum kuralları bölümünde hangi kategorilerin satoshi kazanmaya açık olduğunu görebilirsiniz.

Bende aynı şeyi düşündüm gezi gezerken para kazanma en uygun seyahat seçenekleri ve ulkelerle ilgili bilgi paylaşmanın getirisi olabilir mi diye

İlla getiri olarak düşünürseniz kısa bir süre sonra yollarımız ayrılabilir. Odak noktanız bilgi vermek ve almak olmalı.

Getiri 2. Planda zaten ama yukarıda yazdığım konularla ilgili konu başlıkları açtığımda uyarı alır mıyım diye merak ediyor insan
Merhaba hocam. Burayı deneyin.

Merhaba hocam. Burayı deneyin.

Çok teşekkürler 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
14.205
Kullanıcılar
7.216
Son üye
sahin01
Geri