Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Nerede Benim Bitcoinlerim?

Merhaba.

Hep merak ettiğim bir soru var. Ancak bu sorunun cevabı var mı, bilmiyorum.

kriptoarena-bitcoin-de-yone-dair-soru-isaretleri.jpg

Olay şu:
Diyelim ki 123456 adresli Bitcoin cüzdanımdan, 123457 adresli @mocker hocama ait Bitcoin cüzdanına 100 adet BTC transferi yapmak istiyorum.

Ama cüzdan adresini yazarken yanlışlıkla 123457 yazmak yerine, 123458 yazıyorum ve gönderiyorum.

Bir sene sonra da @SatoshiTURK hocam kendisine yeni bir cüzdan alıyor ve adresi de, ne tesadüf ki 123458 (bak sen şu işe).

Bu durumda, benim bir sene önce gönderdiğim 100 BTC, @SatoshiTURK hocamın cüzdanında bulunur mu? Yoksa 100 adet Bitcoinim, servetim blok zincirin karanlık koridorlarında kayıp mı oldu?

dakikada milyonlarca üretebiliyorum
bir işe yaramıyor
üretim yolları var örneğin :
(m'/44'/60'/0/'0/n) bu adresi kullanarak trilyonlarca benzersiz oluşturabilirsiniz.
yada
(m'/44'/60'/1/'0/n) adresini kullnarak
yada
(m'/44'/20'/10/'0/n) umarım net olmuştur 🙂

bunlar hd wallet için geçerli.

aslında verdiğim adreste örnek var

1640968890258.webp

her anahtarın bir özelliği var.
teknik detaylara girip kafa bulandırmayalım.
eğer merak eden olursa yeni konu açıp sorsun cevaplarız.

Forum istatistikleri

Konular
13.639
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri