Bazinga
Champion
- BNB
- 0,00069967
Nexus Coin, blok zincir teknolojisi üzerinde çalışan bir kripto para birimidir. Nexus, 2014 yılında Colin Cantrell tarafından kurulmuştur ve Cantrell'in kendine özgü bir blok zinciri teknolojisi olan 3D Chain'i kullanır.
Nexus Coin'in amacı, blockchain teknolojisini daha güvenli, daha hızlı ve daha ölçeklenebilir hale getirmektir. Bu amaçla, Nexus, proof-of-work (PoW) ve proof-of-stake (PoS) algoritmalarının bir kombinasyonunu kullanır. Bu, hem madencilik hem de düğüm sahipleri için daha adil bir sistem sağlar.
Nexus Coin'in bir diğer özelliği, Quantum Resistance (Kuantum Direnci) adı verilen bir güvenlik önlemidir. Bu, bilgisayarların kuantum bilgisayarları tarafından çözülebilecek karmaşık matematiksel problemleri çözmek yerine, daha güçlü bir kriptografi kullanarak güvenliği artırır.
Nexus Coin, diğer kripto para birimleriyle benzer şekilde kullanılabilir. Nexus Coin, dijital cüzdanlar aracılığıyla saklanabilir ve diğer kullanıcılara gönderilebilir. Ayrıca, Nexus Coin borsalarında işlem görebilir ve kripto para birimi yatırımı yapmak isteyenler tarafından satın alınabilir.
Nexus Coin'in geleceği oldukça parlak görünüyor. Nexus ekibi, kripto para birimi teknolojisini daha da geliştirmek için çalışmalarına devam ediyor ve Nexus Coin, gelecekte diğer kripto para birimlerine kıyasla daha ölçeklenebilir ve güvenli hale gelebilir. Ayrıca, Nexus Coin, kuantum bilgisayarlarına karşı korumalı olması nedeniyle, gelecekteki teknolojik gelişmelere karşı daha dayanıklı olabilir.
Sonuç olarak, Nexus Coin, blok zincir teknolojisini daha güvenli ve ölçeklenebilir hale getirmek için yenilikçi bir yaklaşım benimsiyor. Nexus Coin'in güvenlik önlemleri ve geliştirme planları, gelecekte büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.
Nexus (NXS), maksimum arzı 78,000,000 NXS, toplam ve dolaşımdaki arzı 74,084,647 NXS coindir.
Nexus (NXS), Bittrex borsasından alınabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.