Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

NFT Görüşleriniz

Theleoncoin

Whale
Moderatör
NFT dünyası aylık 10 milyar dolardan fazla bir işlem hacmine sahip durumda. Bakıldığı zaman güzel projeler olsa da basit hiç bir amacı olmayan koleksiyonlarda bulunuyor. Sadece bir resim olmaktan ileri giden APE gibi projelerde yok değil. Tabiki Ape' nin topladığı para ile iyi bir yerlere gelmesi kaçınılmazdı. Ufaktan da olsa bir şeylere deneme amacı ile başladım. Hayvanlar, doğal yaşam, uygun fiyatlı ve kaliteli hayvan yemleri üretimi ve gelişimi projesi için kendime kaynak yaratmak amacıyla bir şeyler çizmeye başladım. Bir kaç gündür çizmeyi öğrenmek için yaptığım bazı çalışmaları aşağıda sizlere sunuyorum görüşleriniz ve tavsiyeleriniz önemli. Bazıları opensea da ekli

indir (1).webp

takip ettiğim kadarıyla eserlerden çok reklam ön plana çıkıyor hocam her şeyde olduğu gibi kimse somut olana bakmıyor önde olmak gerekiyor ellerine sağlık süper hepsi 🙂 benimkilerden utandım valla

@Theleoncoin hocam elinize sağlık. Kolay gelsin. Başarılı olmanızı dilerim. Bence başlangıç için gayet iyi.

Ancak şu aralar DALL-E adında bir yapay zekâ dikkatimi çekti. NFT sektörüne damga vurabilecek ve hatta pek çok şeyi değiştirebilecek bir teknoloji. Hâlen geliştirilme aşamasında.

Ayrıca Microsoft'un da devam etmekte olan, benzer bir projesi var.

Bakalım bu işin sonu nereye varacak..

@Theleoncoin hocam elinize sağlık. Kolay gelsin. Başarılı olmanızı dilerim. Bence başlangıç için gayet iyi.

Ancak şu aralar DALL-E adında bir yapay zekâ dikkatimi çekti. NFT sektörüne damga vurabilecek ve hatta pek çok şeyi değiştirebilecek bir teknoloji. Hâlen geliştirilme aşamasında.

Ayrıca Microsoft'un da devam etmekte olan, benzer bir projesi var.

Bakalım bu işin sonu nereye varacak..
Benzer bir yapay zekaya baktım karışık şeyler çıkartıyor geliştikçe iyi yerlere gelecektir mutlaka

NFT dünyası aylık 10 milyar dolardan fazla bir işlem hacmine sahip durumda. Bakıldığı zaman güzel projeler olsa da basit hiç bir amacı olmayan koleksiyonlarda bulunuyor. Sadece bir resim olmaktan ileri giden APE gibi projelerde yok değil. Tabiki Ape' nin topladığı para ile iyi bir yerlere gelmesi kaçınılmazdı. Ufaktan da olsa bir şeylere deneme amacı ile başladım. Hayvanlar, doğal yaşam, uygun fiyatlı ve kaliteli hayvan yemleri üretimi ve gelişimi projesi için kendime kaynak yaratmak amacıyla bir şeyler çizmeye başladım. Bir kaç gündür çizmeyi öğrenmek için yaptığım bazı çalışmaları aşağıda sizlere sunuyorum görüşleriniz ve tavsiyeleriniz önemli. Bazıları opensea da ekli

Ekli dosyayı görüntüle 11003
pixelart şeklinde yapmak yerine bence çiziminiz iyi ise normal çizim yaparak satın onlar daha güzel oluyor ve o şekilde daha kolay satabileceğinizi düşünüyorum

NFT konusunu tam anlayamadım ama bir bakımdan bu kadar fazla paralara satılması bana saçma geliyor

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri