Neler yeni

NFT Ön Satış

nft.webp

NFT (Non-Fungible Token) ön satışları, bir NFT çalışmasının öncesinde yapılan bir satıştır. Bu satışlar, NFT'lerin üretilmesi ve dağıtılması için gereken mali kaynakları sağlamak için yapılır. Ön satışlarda, genellikle düşük bir fiyatla NFT satın alınabilir ve NFT çalışmasının tamamlanmasından sonra değerleri artabilecektir. Ön satışlar, aynı zamanda NFT çalışmasının ilgi görmesini ve desteklenmesini sağlamak için de kullanılır.

Ben hiç NFT ön satışına katılmadım. Aslına bakarsan hiç NFT ticareti yapmadım sayılır. Bir ara anime kızların dövüştüğü bir oyuna girmiştik Yecele sayesinde. Oyun içinde alıp sattım. O sayılmaz. Popüler bir markette hiç yapmadım yani.

Ben hiç NFT ön satışına katılmadım. Aslına bakarsan hiç NFT ticareti yapmadım sayılır. Bir ara anime kızların dövüştüğü bir oyuna girmiştik Yecele sayesinde. Oyun içinde alıp sattım. O sayılmaz. Popüler bir markette hiç yapmadım yani.
Çok kolay hocam aslında. Yalnız problem şu, her proje alınmaz. Sosyal medya falan araştırmak lazım popülerlik durumunu.

Forum istatistikleri

Konular
13.696
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri