Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00079166
NFT'ler ve onlarla alakalı hemen hemen her proje şu sıralarda oldukça popüler durumda. Projeler aldı başını gitti, yetişebilene aşk olsun. Bugün sizlerle birlikte en uygun NFT sepetini hazırlamaya çalışacağız. NFT'nin ne olduğu ile ilgili sitemizde çok sayıda içeriğine ulaşabilirsiniz. Projeleri değerlendirip sepette mutlaka bulunması gereken kripto paralardan bir kombinasyon yapmak isteseydiniz, bu kripto paralar hangileri olurdu ve sepetinizde hangi yüzdelerde bulunurdu.
Önce ben başlayayım. Halihazırda mevcut NFT sepetimi paylaşayım
DEGO %30
SLP %25
CHR %25
CWS %5
AXS %5
ENJIN %5
MANA %5
Mümkün olduğunca yeterince fiyatlanmamış ya da daha fiyatlanma potansiyeli taşıdığını değerlendirdiğim projelere ağırlık vermeyi tercih ettim. Ayrıca NFT projelerine olan ilgi sebebiyle sepetimin %50'sinin NFT projelerinden oluştuğunu da söylemek isterim. Eski Amiral Gemilerimden bir kısmının yerini NFT Projelerine bıraktım. Yatırım Tavsiyesi Değildir. Tamamen kişisel tercihlerimdir.
Haydi şimdi sizi görelim 🙂 Sepetiniz hangi NFT lerden oluşuyor ya da oluşurdu?
Mevcut sepetime yorumlarınızı da bekliyorum. Akıl akıldan üstündür. farklı türlü bir bakış açısına (Yatırım tavsiyesi olmayan) hayır demem.
Önce ben başlayayım. Halihazırda mevcut NFT sepetimi paylaşayım
DEGO %30
SLP %25
CHR %25
CWS %5
AXS %5
ENJIN %5
MANA %5
Mümkün olduğunca yeterince fiyatlanmamış ya da daha fiyatlanma potansiyeli taşıdığını değerlendirdiğim projelere ağırlık vermeyi tercih ettim. Ayrıca NFT projelerine olan ilgi sebebiyle sepetimin %50'sinin NFT projelerinden oluştuğunu da söylemek isterim. Eski Amiral Gemilerimden bir kısmının yerini NFT Projelerine bıraktım. Yatırım Tavsiyesi Değildir. Tamamen kişisel tercihlerimdir.
Haydi şimdi sizi görelim 🙂 Sepetiniz hangi NFT lerden oluşuyor ya da oluşurdu?
Mevcut sepetime yorumlarınızı da bekliyorum. Akıl akıldan üstündür. farklı türlü bir bakış açısına (Yatırım tavsiyesi olmayan) hayır demem.