Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

NFT Sepeti Hazırlıyoruz

NFT'ler ve onlarla alakalı hemen hemen her proje şu sıralarda oldukça popüler durumda. Projeler aldı başını gitti, yetişebilene aşk olsun. Bugün sizlerle birlikte en uygun NFT sepetini hazırlamaya çalışacağız. NFT'nin ne olduğu ile ilgili sitemizde çok sayıda içeriğine ulaşabilirsiniz. Projeleri değerlendirip sepette mutlaka bulunması gereken kripto paralardan bir kombinasyon yapmak isteseydiniz, bu kripto paralar hangileri olurdu ve sepetinizde hangi yüzdelerde bulunurdu.

Önce ben başlayayım. Halihazırda mevcut NFT sepetimi paylaşayım

DEGO %30
SLP %25
CHR %25
CWS %5
AXS %5
ENJIN %5
MANA %5

Mümkün olduğunca yeterince fiyatlanmamış ya da daha fiyatlanma potansiyeli taşıdığını değerlendirdiğim projelere ağırlık vermeyi tercih ettim. Ayrıca NFT projelerine olan ilgi sebebiyle sepetimin %50'sinin NFT projelerinden oluştuğunu da söylemek isterim. Eski Amiral Gemilerimden bir kısmının yerini NFT Projelerine bıraktım. Yatırım Tavsiyesi Değildir. Tamamen kişisel tercihlerimdir.

Haydi şimdi sizi görelim 🙂 Sepetiniz hangi NFT lerden oluşuyor ya da oluşurdu?

Mevcut sepetime yorumlarınızı da bekliyorum. Akıl akıldan üstündür. farklı türlü bir bakış açısına (Yatırım tavsiyesi olmayan) hayır demem.
 
Oran vermeden yatırım yaptığım NFT'leri paylaşabilirim. Zaten küçük yatırımlar.
DEGO
SAND
MANA
SENSO?!
ENJ
AUDIO
BONTLY

Yatırım tavsiyesi değildir. Bazıları zaten güzel yükseldi. Yine de potansiyel vaat ediyorlar bana göre.
 
Dün gece yarım saat inceleyip Flow'u mantıklı bulmuştum. Aslında aklımdan sizin yatırımlarınızı görmek bile geçmişti. NFT olayını hala kavrayamasam da az çok çözmüş oldum artık. Ama yine tüm nakitimi $44 (8100 satoshi) seviyesinden Balancer alarak harcamıştım. 🙂 Konuda gördüklerimi de değerlendireceğim önümüzdeki günlerde.
 
Dün gece yarım saat inceleyip Flow'u mantıklı bulmuştum. Aslında aklımdan sizin yatırımlarınızı görmek bile geçmişti. NFT olayını hala kavrayamasam da az çok çözmüş oldum artık. Ama yine tüm nakitimi $44 (8100 satoshi) seviyesinden Balancer alarak harcamıştım. 🙂 Konuda gördüklerimi de değerlendireceğim önümüzdeki günlerde.
Hocam benim mantığım çok büyük proje olmasın ve fiyatlanmamış olsun. FLOW Binanceye girerse fiyatlanır elbette. Açıkçası arkasındaki şirketler ile girme ihtimali taşıyan projeler arasında. Ama şahsi görüşüm daha yeni emekleyen bir kripto paranın performansını gösteremez. Riskli ama yüksek getirili oynuyorum diyebilirim. 🙂 tabiki bunlar kişisel görüşlerim ve tercihlerim.
 
Aklim alicede hep ama enj, senso, sand, mana mantikli diyebilirim
 

Forum istatistikleri

Konular
14.190
Mesajlar
71.189
Kullanıcılar
7.193
Son üye
eeksoftware
Geri
Üst