bebuluderler
Investor
- BNB
- 0,00003250
Genel olarak herkesin bildiği gibi yapılan şey özgün içerik olduğunda istediğiniz şeyi tasarlayabilirsiniz.
Ama şöyle bir detay var, yaptığınız koleksiyon ya da tekli üretim bile olsa tanıtıma ihtiyaç duyuluyor.
Twitter, Instagram gibi sosyal medya alanlarında, özellikle Twitter,da sırf NFT üzerine hesap açıp rt falan yaparak hesabınız yükseltmeniz NFTnizin satış hızını arttıracaktır.
Neden hesap açıp kendinizi, NFTnizi tanıtmalısınız. Şöyle açılayım, siz olsanız tanınan, herkes tarafından görülen ve bilindiği için değerli olan bir NFTmi alırsınız yoksa hiç kimse tarafından bilinmeyen mi?
Tabi bu bunu yapmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez.
Tanınmayan bir NFTden 10K üretirseniz ve bunları OpenSea gibi bir NFT pazarına koleksiyan olarak suanarsanız bence şansınız olur.
Ama tabi gündeme yakın bir şey görünürlülüğü arttırır bunu da unutmamak lazım.
Ben 10Klık bir koleksiyon ürettim ama Laptopum ne yazık kı NFT pazar sitelerini açmıyor .Ben yükleyemiyorum ama sizlere anlatmak istiyorum.
En azından bu yazıyı başlamanız için bir işaret olarak görebilirisiniz.
Neredeyse çoğu kişinin bildiği PIXILART sitesi bu konuda gayet güzel. Pixel NFT oluşturmanın en kolay yolu.
Ama diyorsan ki ben pixel istemiyorum. O zaman çizim için grafik tablet ya da düz bir tablet daha kullanışlı olacaktır.
Ben iOSdan tablet tercih edeceğim, en çok iş gören ve kullanışlı olabilecek tek tablet türü olduğunu düşünüyorum.
Belirtmek istedim, pcden de çizim yapılabilir tabiki. Ama fare ile pek kolay olmadığı için seçeneklere dahil etmek istemedim. İsterseniz kendiniz deneyebilirsiniz ama tavsiyem değil.
Örnekler ile göstereceğim.
Birlikte NFT tasarlayalım.
Pixilart tarafından size göstermek amaçlı bir karakter tasarladım.
Ben ss aldığım için görüntü biraz bozuldu ama pixel olduğu anlaşılıyor.
NFT yapımının en kolay yolu pixeldir.
Kesinlikle o kadar çok yorulacağınız bir işlem değil.
Ben tekli yaptım tabi ama inanın koleksiyon yapımı da bir bu kadar kolay.
Bu şekilde anca bu kadar anlatılıyor.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.
Benim belirtmeyi unuttuğum ya da aklınıza takılan bir yer varsa lütfen belirtmeyi unutmayın.
Yardımcı olurum 🙂
Ama şöyle bir detay var, yaptığınız koleksiyon ya da tekli üretim bile olsa tanıtıma ihtiyaç duyuluyor.
Twitter, Instagram gibi sosyal medya alanlarında, özellikle Twitter,da sırf NFT üzerine hesap açıp rt falan yaparak hesabınız yükseltmeniz NFTnizin satış hızını arttıracaktır.
Neden hesap açıp kendinizi, NFTnizi tanıtmalısınız. Şöyle açılayım, siz olsanız tanınan, herkes tarafından görülen ve bilindiği için değerli olan bir NFTmi alırsınız yoksa hiç kimse tarafından bilinmeyen mi?
Tabi bu bunu yapmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez.
Tanınmayan bir NFTden 10K üretirseniz ve bunları OpenSea gibi bir NFT pazarına koleksiyan olarak suanarsanız bence şansınız olur.
Ama tabi gündeme yakın bir şey görünürlülüğü arttırır bunu da unutmamak lazım.
Ben 10Klık bir koleksiyon ürettim ama Laptopum ne yazık kı NFT pazar sitelerini açmıyor .Ben yükleyemiyorum ama sizlere anlatmak istiyorum.
En azından bu yazıyı başlamanız için bir işaret olarak görebilirisiniz.
Neredeyse çoğu kişinin bildiği PIXILART sitesi bu konuda gayet güzel. Pixel NFT oluşturmanın en kolay yolu.
Ama diyorsan ki ben pixel istemiyorum. O zaman çizim için grafik tablet ya da düz bir tablet daha kullanışlı olacaktır.
Ben iOSdan tablet tercih edeceğim, en çok iş gören ve kullanışlı olabilecek tek tablet türü olduğunu düşünüyorum.
Belirtmek istedim, pcden de çizim yapılabilir tabiki. Ama fare ile pek kolay olmadığı için seçeneklere dahil etmek istemedim. İsterseniz kendiniz deneyebilirsiniz ama tavsiyem değil.
Örnekler ile göstereceğim.
Birlikte NFT tasarlayalım.
Pixilart tarafından size göstermek amaçlı bir karakter tasarladım.
Ben ss aldığım için görüntü biraz bozuldu ama pixel olduğu anlaşılıyor.
NFT yapımının en kolay yolu pixeldir.
Kesinlikle o kadar çok yorulacağınız bir işlem değil.
Ben tekli yaptım tabi ama inanın koleksiyon yapımı da bir bu kadar kolay.
Bu şekilde anca bu kadar anlatılıyor.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.
Benim belirtmeyi unuttuğum ya da aklınıza takılan bir yer varsa lütfen belirtmeyi unutmayın.
Yardımcı olurum 🙂