Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Nova & Nova Plus Token ve Nova Platformu

Genel Amacı
Social fi
Kripto Para Tam Adı
Nova-Nova Plus
Kripto Para Kısa Adı
Nova
Madencilik Var mı?
Hayır
Çıkış Tarihi
2023
Web Sitesi
https://www.novanetwork.one/
Fy-srR9aAAA2Gzu (1).webp

Son dönemlerde social fi projeleri öne çıkarken uzun zamandır takip ettiğim bir platformu sizlere tanıtmak istiyorum. Nova social fi alanında hizmet veren instagram benzeri bir uygulama ile kullanıcılarına hizmet veriyor. Platformun nova ve nova plus olarak iki tokeni bulunuyor. Platform kullanıcılarına belirli görevleri yerine getirmesi ve günde birkez yapılacak madencilik sistemi ile platformun yerel tokenlerinden hediye veriyor.

Nova kazanmak için kullanıcıların günde bir kez sisteme girip madencilik sistemini başlatmaları gerekmektedir. Bunun haricinde belirli görevler ile kazanç çarpanını da artırmak mümkündür. Sistem bot hesaplardan korunmak için kyc modeli kullanmaktadır. Kyc yapan kullanıcılar ise nova plus tokeni kazanabilmektedir. Bu sayede novayı bot hesaplar bile kazanabilirken nova plus sadece gerçek kullanıcılar tarafından kazanılabilmektedir. Nova token uniswap DEX platformunda işlem görmektedir. Nova Plus ise kısa bir süre piyasada olacaktır. Şuan için cüzdan aktif olmadığı için çekim işlemleri kapalıdır. Yöneticilere göre kısa bir süre sonra cüzdan sistemi aktif edilecektir.

Yatırım tavsiyesi değildir tanıtım amaçlıdır.

Steemit i bilmiyorum hocam beğeni ve gönderi paylaşımları ile kyc yapınca nova plus veriyor belirli bir sayıda paylaşıma tabiki birde madencilik artışı için %100 e kadar artırım veriyor Airdrop alanında link paylaşcam

Forum istatistikleri

Konular
14.186
Kullanıcılar
7.180
Son üye
holdeys
Geri