Neler yeni

NWC Grafik Değerlendirme 26.04.2021

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yecele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar. Aslında bu grafiği bir kaç gün önceden hazırladım ve bu sabaha karşı yayına koyacaktım. Anlık düşüş sonrası ne yapabilir diye beklemek istedim. Ve haftalıkta peş peşe 8. defa yeşil kapanış yaptı. Tradingwiev gösterimine göre AL pozisyonu devam etmekte.

1619462849595.webp

Çizdiğim mor çizgi haftalıkta pek belli olmasa da bir de 4 saatlik inceleyelim grafiğimizi. Şunu görüyoruz 8 nisanda başlayan düz bir ilerleyişi BTC'nin bizi ilk şok ettiği ve peş peşe konuların açıldığı 17 Nisan gecesinden sonra 0.79 direncini sağlam kırarak yukarı yönlü ilerlemesine tam olarak başlamış. Burada ok ile gösterdiğim yer daha net olarak karşımıza çıkıyor. 17-18 Nisan'ı kapsıyor. Tam olarak o zamanda BTC düşüşüne karşı çıkmış ve bu karşı çıkışını güzel yeşil mumlarla destekleyerek kendisini yalnız bırakmayan HODL'cularına da güzel bir armağan vermişti. Bu geceyi de özellikle bekledim düşüş sonrası BTC'nin de olumlu bir tavrını görünce artışını gene hızlandırdı ve sabah gene ATH yaptı.

1619463168585.webp

Gene yukarıdaki grafiği değerlendirmeye devam edersek 1.4$ı bir kaç defa denemiş ve bu denemeler olumlu sonuçlanıp gene BTC düşüşüyle kırmızı mum yakmış
1619463299684.webp
tıpkı17 nisanda yaptığı gibi ve sağlam bir yükseliş yapmış bunun neticesinde.

Saatlik grafiğini de paylaşarak tahminlerimizi yazalım.
1619463502121.webp

Burada alt tarafta bıraktığı bütün destekleri güzel kullanan NWC şimdi de 1.4$ bandını kendine yuva yapmış diyebiliriz. Buranın aşılması durumunda 1.29$ ve daha aşağıda gene 1.08$ bekliyor. Yukarıdaki hedeflerinden önce 1.53$ seviyelerinde daha önce yaptığı gibi 3-4 gün yerini benimserse gene bir %20'lik yükseliş izletebilir bize. Yukarılarda 1.69$, 1.80$ ve sonrasında tekrar bir ATH bekliyor bizi. Burada grafik analizin yanı sıra son 1-2 haftadır bu projenin gözde olması -ve bence kesinlikle önce wiki sayfasından sonra da kendi araştırmalarınızı yapmanızı tavsiye ediyorum projeyi görmeniz için- binance listelenmesi beklentisine sokuyor yatırımcılarını ve takipçilerini. Olası bir binance listelemesiyle yüksek bir patlama anı da görebiliriz.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Yukarıdaki hedeflerinden önce 1.53$ seviyelerinde daha önce yaptığı gibi 3-4 gün yerini benimserse
2 gün benimsedi yerini.

Yukarılarda 1.69$, 1.80$ ve sonrasında tekrar bir ATH bekliyor bizi.
1.69$ gerçekleşti, 1.80$ gerçekleşti. Tekrar bir ATH oldu. 1.95$ fiyatında şu anda. 4 gün gibi bir süre yeterli oldu.

Wiki sayfasını açtığım 20 Nisan tarihinden bu yana x1.95 katına ulaştı yatırım. #yürüyedur. YTD.

Zorla aldıracaksın bana hocam 🙂
Hocam bugün bithumb listelenmesi yapılacak şu anlık yükseliş ondan dolayı. Aslında hem ondan hem de sözlerini tuttuklarından dolayı. Yatırımcısı bu haftalarda çok fazla ödüllendirdi bu yüzden NWC'yi. Çok geçmeden bir global borsa lafları daha dolaşıyor grafik güzel ilerliyor. Ben de 1 dolarda gördüğüme üzüldüm daha erken farkedebilirdim. Listelenmenin üzerinden bir süre geçtikten sonra yeni bir paylaşımda bulunmayı planlıyorum.

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri