Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Ödeme Yapan Oyunlar

Merhaba arkadaşlar
Bu konuyu özellikle ödeme yapan oyunları sıralamak için açtım. Ayrı ayrı olmasından ziyade herkes bildiği, ödeme aldığı oyunları ödeme kanıtlarıyla buraya eklerse konuyu sürekli güncel tutup oyunları tek gönderide listeleyebiliriz.

CryptoPop.webp

Ben bu oyunu oynuyorum gayet eğlenceli ve ödemelerini yapıyor. Musluk boşsa mesela doldurunca bildirim atıyorlar, gelin ödeme alın diye. Çok basit oyun, aynı simgeleri yan yana getirip patlatıyoruz. Ne çok simge yan yana gelirse ona göre puan veriyor. Gwei biriktiriyorsunuz. Sonra bu gweileri coinbase adresine çekiyorsunuz. Pıt diye gönderiyor zaten. Ama gönderirken gas kesiyor. Birikenin yüzde 10'u size ödeniyor. Ödemeler eth olarak yapılıyor. Coinbase emailinizi app içinde eklersiniz, bu kadar basit. Oyun basit bir telefon uygulaması bu arada. İyi bir boş zaman aktivitesi benim için.

İndrime Linki

Şuraya da coinbase ödeme kanıtını ekliyelim :

Ekran görüntüsü 2021-05-11 164248.webp

Max ödeme limiti 75000 oyun puanı o da 7500 gwei ediyor ödeme olarak. Bunun altında min ödeme limiti yok ama ödeme talepleri arasında 3 gün olması şartı var. Ben bir günde 15000 civarı oyun puanı yapıyorum sıkılmadan. Oyun içindeki reklamlardan kazanıyor. Dolayısıyla reklam var oyun aralarında yani..

Sizden de ödeme kanıtlı oyunlar bekliyorum arkadaşlar. Ama ödemeler koin cinsinden olan oyunlar olsun lütfen. Siz cevap olarak eklerseniz oyunları ben gönderi içine dahil edeceğim. Herkese bol kazançlar.

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.886
Son üye
Geldimgeldimpatlama
Geri