SatoshiTURK
Programmer
- BNB
- 0,00012532
Global olarak hizmet veren OKEx 2014 Yılında Çin'de kurulmuş ve daha sonrasında faaliteylerine Malta'da devam etmiştir.
Domain kayıt tarihi ise 2012 yılı ortalarıdır yani 10 yıldır hizmet veren OKEx bugüne kadar bir defa dahi hacklenme gibi durumlara maruz kalmamıştır.
Doğal olarak bu durum OKEx yatırımcılarını büyük bir güven vermektedir.
Şimdi OKEx borsasına nasıl üye olunur bundan bahsedeceğiz arkadaşlar.
Öncelikle bu vereceğim link üzerinden kayıt olursanız sizlere bire bir buradan bizlerde destek olabilir hemde karşılıklı kazançlar elde edebiliriz.
Kayıt Linki
Mail adresimizi ve şifremizi yazıyoruz, Üye ol düğmesine tıklıyoruz arkadaşlar.
Kayıt ol düğmesine tıkladığımızda Site bizden 1 saniyelik bir doğrulama işlemi istiyor, dediğimiz gibi OKEx güvenlik kısmına en önem veren borsadır.
1 adet puzzle parçacığı var bunu yerine sürükleyerek doğrulamayı tamamlıyoruz.
1 adet puzzle parçacığı var bunu yerine sürükleyerek doğrulamayı tamamlıyoruz.
Bir önceki adımda puzzle tamamladıktan hemen sonra 2. bir güvenlik olan Mail doğrulama sistemini onaylamamız gerekiyor.
Kayıt olduğunuz mail adresinize 6 haneli rakamlardan oluşan kod geliyor ben aşağıda bana gelen kodu paylaştım.
Mail adresi olarak [email protected] yazmıştım doğal olarak gmail.com adresine giderek mailime OKEx'in göndermiş oluduğu 6 haneli kodu kopyalıyorum.
Sonrasında aşağıdaki kutucuğa mail adresime gelen 527453 kodunu giriyorum.
Böylelikle mail adresimizide doğrulamış oluyoruz.
Kayıt olduğunuz mail adresinize 6 haneli rakamlardan oluşan kod geliyor ben aşağıda bana gelen kodu paylaştım.
Mail adresi olarak [email protected] yazmıştım doğal olarak gmail.com adresine giderek mailime OKEx'in göndermiş oluduğu 6 haneli kodu kopyalıyorum.
Sonrasında aşağıdaki kutucuğa mail adresime gelen 527453 kodunu giriyorum.
Böylelikle mail adresimizide doğrulamış oluyoruz.
Gördüğünüz gibi arkadaşlar sadece 3 adımda güvenilir ve kaliteli bir borsaya kayıt olduk.
Sonraki yazılarımızda KYC, Yatırım ve Ödül kazanma işlemlerinden bahsedeceğiz.
Bu arada unutmadan
Hoş Geldin Hediyesi olarak yeni üyelerine 80$ değerinde Bitcoin vermektedir,
Eğer aşağıda vereceğim linkten üye olup görevleri tamamlarsanız 80$ değerinde Bitcoin kazanabilirsiniz.
Kayıt Linki : https://www.okex.com/join/ACE504514
Son düzenleme: