Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Olta Takımı Tavsiyesi

Forumda meraklısı var mı bilmiyorum ama yeni bir olta takımı almayı planlıyorum. Bende Okuma Av 65b makina ve Universal kamislardan biri var. Surf icin uygun spin için degil. Ağır makina. Ama her ikisine de gidecek bir takim yapmak istiyorum. Tekne ile 80-100 metre derine atabilecegim ve rahat spin yapabileceğim. Öyle büyük hedeflerik yok l, ama ortamına ve balığına göre spin ihtiyacı olduğunda yapamıyorum, daha doğrusu 5-10;atışta kol falan kalmıyor, yeterli aksiyonu da alamıyorum .

Tavsiyesi olan var mı?

Anlayan yok sanırım 🙂
Ayda yıl bir giderim hocam ama onda da kullandığım oltanın markasını modelini hiç bilmem. Oltam kuş gibi hafif. Sağ tarafında misina çarkı var. Sahilden göle doğru atarım oltayı, iğne dibe batıp taşa falan takılmasın diye hemen geri sararım.

Yani 50 defa olta atıp, bir tane balık ya tutarım ya da misinayı kırarım.

Ayrıca sabahtan akşama kadar olta sallayıp, hiç balık tutamağım zamanlarım da var. O kadar da yetenekliyim yani! 😁

Ayda yıl bir giderim hocam ama onda da kullandığım oltanın markasını modelini hiç bilmem. Oltam kuş gibi hafif. Sağ tarafında misina çarkı var. Sahilden göle doğru atarım oltayı, iğne dibe batıp taşa falan takılmasın diye hemen geri sararım.

Yani 50 defa olta atıp, bir tane balık ya tutarım ya da misinayı kırarım.

Ayrıca sabahtan akşama kadar olta sallayıp, hiç balık tutamağım zamanlarım da var. O kadar da yetenekliyim yani! 😁
Balık işi nasip işi. Bende çeşit çeşit ekipman var ama elim boş döndüğüm coktur. Arkadaşa verdiğim sinek olta ve dandik makara ile katliam yaptığını bilirim. Yan yana atarken onun kova ağzına kadar dolu, bende tık yok. Dediğim gibi nasip işi.

Anlayan vardır belki diye yazdım. Pek umudum yoktu ama en azından tutan birine denk geldik.
abi hiç sevmem ben yoksa yardımcı olmak isterim inan 🙂
Abi bir tut sonra konuşalım bunları. Hastası oluyorsun 🙂

Balık işi nasip işi. Bende çeşit çeşit ekipman var ama elim boş döndüğüm coktur. Arkadaşa verdiğim sinek olta ve dandik makara ile katliam yaptığını bilirim. Yan yana atarken onun kova ağzına kadar dolu, bende tık yok. Dediğim gibi nasip işi.

Anlayan vardır belki diye yazdım. Pek umudum yoktu ama en azından tutan birine denk geldik.
Abi bir tut sonra konuşalım bunları. Hastası oluyorsun 🙂
sayısız videom var balık tutma videolarım kızımla birliklte 😀
fakat sırf kızımın gönlü olsun diye g,derdim 🙂
çok balık tutmuşuzdur birlikte.

O sabır ve irade bende yok hocam bir saatten sonra sinir krizi geçiriyorum
Ben zaten sabırlı değilim hocam. Tadı yoksa durmam. Ama denk getirdim mi katliam yaparım. Küçük balığa atmam 🙂
sayısız videom var balık tutma videolarım kızımla birliklte 😀
fakat sırf kızımın gönlü olsun diye g,derdim 🙂
çok balık tutmuşuzdur birlikte.
İstavrit tutmussunuzdur abi 🙂 sarmaz o 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri