Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Ön satışa bağlı cüzdan değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mettug
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba bir sitenin ön satışına bağladığım cüzdanı değiştirmem gerekiyor başka bir cüzdanla nasıl değiştirebilirim. Ana cüzdanım hacklendi

Çözüm
burada anlatılanlar aslında kripto para dünyasındaki en temel güvenlik prensiplerinin ihlal edilmesinin sonuçları. Yani, bir nevi "nasıl yapmamalıyız?" dersi gibi düşünebiliriz.

Öncelikle, hiçbir zaman, hiçbir koşulda özel anahtarlarınızı (private keys) veya seed phrase'lerinizi başka birine veya bir platforma vermemeniz gerekir. Bu bilgiler tamamen sizin kontrolünüzde olmalı. Çünkü bu bilgilere sahip olan herhangi biri, cüzdanınızda ne varsa ona erişebilir ve sizi kolayca dolandırabilir.

Metinlerden anlaşıldığı üzere, maalesef kişi destek ekibi sandığı kişilere güvenerek özel anahtarlarını vermiş. Bu, online dolandırıcılıkta çok yaygın bir yöntem. Dolandırıcılar genellikle destek ekibi gibi davranıp, acil bir durum varmış gibi...
Merhaba bir sitenin ön satışına bağladığım cüzdanı değiştirmem gerekiyor başka bir cüzdanla nasıl değiştirebilirim. Ana cüzdanım hacklendi
Bu durum ön satışa katıldığınız platform ile sizin aranizdaki bir durum. Kabul görürse ve diğer cüzdanın kendinize ait olduğunu kanitlarsaniz belki.

Sadece cüzdan üzerinden mi baglaniyordu yoksa öncesinde hesap oluşturuluyor muydu?

merhaba öncelike konuyu daha iyi anlamak adına biraz kurcalayalım.

Soru 1 : Bir sitenin ön satışına cüzdanınızı bağladınız sanırım ? bu cüzdan Metamask'mi?
Cevap : Metamask ile bağlandıysanız veya Trustwallet ile fark etmez, sizin özel anahtarınızı alabilecek potansiye sahip kişiler inanın ön satış ile uğraşmazlar. yani cüzdan bağlama ile özel anahtarınız alınamaz. bir güncelleme gelmediyse 🙂

Soru 2 : Cüzdanınızı değiştirmekten kastınız sanırım yeni bir cüzdan oluşturmak istiyorsunuz?
Cevap 2 : Cüzdanınızı kaldırın yeniden kurun fakat her ihtimale karşı eski cüzdanınızı yedekte tutmanızda fayda var.

Proje desteğe başvurdum özel keylerimi çaldılar. Cüzdanı boşalttılar
Desteğe bağlandınız ve sizden keylerimi istediler ?

Poodl inu diye bir meme token. Başka önsatış ta aynı cüzdan ekli onu da alamıyorum şimdi yanıcak
Geçmiş olsun.

Destege bağlandım koyun cüzdanıma gelmediği için manuel yükleme yapacağız dedi keyleri alman gerekiyor ve 3 cüzdanım silindi keyleri alınca eski yedeklerde siliniyormuş benim bilgim yok sıkıntı yok düzelteceğiz dediler bir siteye yönlendirdiler bu keyleri buraya gir şuradan şunu yapacağım buradan ama hiçbir zaman dedikleri olmadı hep hata verdi hep hata verdi ama bir baktım başka cüzdana entegre ettiğim cüzdanda hiçbir şey kalmamış. Aynı cüzdan başka bir sitede ön satışa ekli şu an oradaki koyunları da çekemiyorum bu cüzdana ne atarsan at anında çekiliyor para. Siteye bağlı eski cüzdanı başka bir yeni cüzdanla değiştirmeye çalışıyorum ama yapamadım hala karşı taraf cevap vermiyor

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri