Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Önemli Airdroplar (toplu halde)

immortal_code

Guru
Moderatör
#Notcoin'den sonra borsalar hacmin ve kullanıcının kokusunu aldı. Aşağıdaki projelerin hepsi milyonlarca dolar yatırım aldı. TIER-1 borsalar şimdiden onayladı.

En güzeli de hammallık istemiyor. Günde 10-15 dakika ayırmak yeterli.

1️⃣ $BLUM
Ekipte doğrudan Binance'de kilit görevlerde yer almış kişiler var. $NOT coin çakması değil. Gerçekten aktif CEX ve DEX karışımı bir borsa kurmak istiyorlar. 1M+ aktif kullanıcıyı geçti. Telegram üzerinde 8 saatte bir puan topluyorsunuz. Olay bu kadar basit.
t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_JXvWFDBeJq

2️⃣ $EARNM
Proje şimdiden ChainGPT, Decubate, Polkastarter gibi elit launchpadler ile anlaştı.
@EARNMrewards $10M çılgın bir ödül dağıtıyor. Görevler çok basit. Katılan herkesin ödül alacağı yazıyor ve en güzeli de ilk 42069 kişi mega #EARNM airdrop kutusu alacak ve bu sıralamaya girmek gerçekten çok kolay.

3️⃣ $XR @saltwatergames sadece seed turda $5.5M yatırım aldı. Ekibin networkleri çok sağlam. Günde 10-15 dakika ayırmak yeterli. Mail ve X hesabı gerekiyor.
https://saltwatergames.com/app?referralCode=c9ec96f4e0

4️⃣ $RCADE
En fomo projelerden biri. Sadece seed turda @Revolving_Games $25M yatırım aldı. Arbitrumda 200 X yapan Pantera Capital gibi proje avcısı isimler var. Binance listelemesi beni hiç şaşırtmaz.
Buradan popescubets davet kodunu girerek günlük görevleri yapabilirsiniz.

5️⃣ $BLUAI Ekip şimdiden $7M yatırım topladı. @bluwhaleai
yatırımcıları arasında Animoca Brands, DragonFly Capital gibi elit isimler de var. Görevler yine basit https://farm.bluwhale.com?referralCode=486403

Şimdilik bunları hatırlatmak istedim. Notcoin'den sonra borsaların geniş kitlelere ulaşmış airdrop atan projeleri çok daha rahat listeleyeceğini düşünüyorum.

Sıfır risk ve bütçeyle günde 15-20 dakika ayırarak projeler listelendiğinde $1000 kazanmak mümkün.

Millet BLUM oyun başlatmış. Buradan da puan kasabiliyoruz Girip puan kasalım ben bu projenin para kazandıracağına inanıyorum. Kurucusu eski binance müdürü ve binance ile araları iyiGirin kasın, refler yoruma ekleyin arkadaşlar

Hocam mavi balina oyunu bana biraz şehir efsanesi gibi geliyor. Oyunu gören , bilen , oynayan kimse yok. Herkes birileri oynuyor diyor
Ortada aslında tam olarak bir oyun da var diyemeyiz hocam. Saçma sapan bir apk ile başlamış ve (malesef) bir çocuğun ölümüyle sansasyona dönüşmüş bir emir/komuta uygulaması.

Şu yap, resmini çek, bana at. Bunu ye, şunu giy, gibi gibi..

Dark webden fırlama bir apk gibi gelmişti bana o zamanlar. Ortada kaynak yok, resmî bir yapımcı yok, yayıncı yok, vs.

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri