Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Önsatıştan gelcek paralar hakkında

Öncelikle selamlar dostlar,
Forumda yeniyim acemiliklerimiz varsa affola🙂
Bir token oluşturdum website oluşturuyorum.Bu tokenı satmak istiyorum website üzerinden nasıl önsatış yapabilirim metamask mi bağlatmam gerekir?

Diğer sorumsa bu metamask e diyelim ki yüksek miktarda paralar geldi bunu yasal olarak nasıl çekebiliriz binance gibi borsalar kara para diyip blokelemesinler cevaplayan gören herkese selam olsun...

Çözüm
Bir token oluşturdum website oluşturuyorum.Bu tokenı satmak istiyorum website üzerinden nasıl önsatış yapabilirim metamask mi bağlatmam gerekir?

Diğer sorumsa bu metamask e diyelim ki yüksek miktarda paralar geldi bunu yasal olarak nasıl çekebiliriz binance gibi borsalar kara para diyip blokelemesinler cevaplayan gören herkese selam olsun...
Merhaba hocam İCO için pinksale ile iletişim kurabilirsiniz. Aşağı bir video bırakıyorum işlemi nasıl yapabileceğinizi dair bilgiler mevcuttur. Projenizde başarılar.

Önsatış ile alakalı sitenizi hazırlayan ve diğer detayları yürüten hizmet sağlayıcılar var. Bütçenize uygun bir hizmeti alabilirsiniz. Yüklü miktarda para gelirse binance'a değil yerli borsaya çekersiniz. Gerçekten kara para değilse eğer yerli borsalar paranızı bloke edemez. En yakın savcılığa gider işlem başlatırsınız.

Merhaba hocam İCO için pinksale ile iletişim kurabilirsiniz. Aşağı bir video bırakıyorum işlemi nasıl yapabileceğinizi dair bilgiler mevcuttur. Projenizde başarılar.

Çözüm

Forum istatistikleri

Konular
13.739
Kullanıcılar
6.908
Son üye
sada
Geri