SatoshiTURK
Programmer
- BNB
- 0,05862489
Merhaba arkadaşlar, Yine kendi işlerimi kolaylaştırmak adına yaptığım bir program.
Sürekli çalışma ortamı için blockchain kur kaldır baya sıktı özellikle Ethereum son versiyonlarda Puppeth özelliği kalktığı için böyle bir program yazdım.
Programın özellikleri
Otomatik 3 adet node kurulumu yapar
Gerekli portları açar
Metamask için sınırsız coin ekler
Adresler ve diğer tüm detayları txt dosyası olarak aynı dizinde oluşturur
Dev ortamı için gerçek blockchain kurulumu yapar kısaca ve gerekli tüm herşeyi size txt olarak verir.
Buyrun
github.com
Ubuntu işletim sisteminde çalışır
Ayrıca Geth kurulu olması gereklidir.
Go lang ile build almanız gerekmektedir veya build almak istemiyorsanız chainStart dosyasını çalıştırınız.
Sürekli çalışma ortamı için blockchain kur kaldır baya sıktı özellikle Ethereum son versiyonlarda Puppeth özelliği kalktığı için böyle bir program yazdım.
Programın özellikleri
Otomatik 3 adet node kurulumu yapar
Gerekli portları açar
Metamask için sınırsız coin ekler
Adresler ve diğer tüm detayları txt dosyası olarak aynı dizinde oluşturur
Dev ortamı için gerçek blockchain kurulumu yapar kısaca ve gerekli tüm herşeyi size txt olarak verir.
Buyrun
GitHub - bytrislasis/Blockchain-Auto-Start-Node: Bulunduğu klasörde 3 adet node'dan oluşan privatechain oluşturur period 3 tür genesis init eder
Bulunduğu klasörde 3 adet node'dan oluşan privatechain oluşturur period 3 tür genesis init eder - bytrislasis/Blockchain-Auto-Start-Node
Ubuntu işletim sisteminde çalışır
Ayrıca Geth kurulu olması gereklidir.
Go lang ile build almanız gerekmektedir veya build almak istemiyorsanız chainStart dosyasını çalıştırınız.