Mehmet Çiftçi
Crypto Curious
- BNB
- 0,00000550
Değişik sosyal medya mecralarında ve YouTube gibi platformlarda, sıkça karşımıza çıkan, sıkça denemekten bir zarar gelmez deyip, oynadığımız oyunlardan, sıklıkla para kazanamadığımızı, veya para kazansak bile çekim limitine ulaşamadığımızı görürüz. En sonunda ise bir kazanç elde edemeyip, uygulamayı veya oyunu oynamaktan vaz geçmişliğimizde söz konusu.
Peki bu kazanca ilişkin video servis eden veya sosyal medyada buna ilişkin paylaşımlar yapan kişiler nasıl para kazanıyor derseniz?
Buna ilişkin paylaşımlar yapan kişilerin. Referans linkleriyle, sizleri oyuna yönlendirmesidir olay. Sizler oyuna, kişilerin referanslarıyla her üye olmanızda sizi üye yaptıklarından dolayı, belirli bir prim ücreti alacaklardır.
Bu gibi sitemlerde genellikle minimum 10$ çekim limiti verir.
Örneğin;
Peki sizin kazancınız ne olacak derseniz.
Örneğin;
Tabi ilerleye zamanlarda oyun içi sistem sıkıntılarını da göz önünde bulundurmanızı, ve oyunun web veya mobilden, kaldırılma durumunu da hesaba katmanızı öneririm.
Diğer bir bakıma yatırımla oynanan oyunları hesaba katmak bile istemiyorum.
Hiç bir muhatabının olmadığı, hiç bir hak iddia ve talep etme gibi bir durumunun olmadığı, sitelerin üzerine yatırım yapmak çok tehlikeli ve risklidir.
Bu gibi oyunlarda ise, başlangıçta ödemeler alınsa dahi, ömürlerinin kısa olacağı kanaatindeyim.
"Bu olaylar sin silesi benim görüşüm ve bakış açımdan ibarettir".
Peki bu kazanca ilişkin video servis eden veya sosyal medyada buna ilişkin paylaşımlar yapan kişiler nasıl para kazanıyor derseniz?
Buna ilişkin paylaşımlar yapan kişilerin. Referans linkleriyle, sizleri oyuna yönlendirmesidir olay. Sizler oyuna, kişilerin referanslarıyla her üye olmanızda sizi üye yaptıklarından dolayı, belirli bir prim ücreti alacaklardır.
Bu gibi sitemlerde genellikle minimum 10$ çekim limiti verir.
Örneğin;
- Abone sayısı 30 bin olan bir sosyal medya mecrası.
- Üyelerin % 50' lik bir kesiminin, oyunu referans linkinden indirmesi.
- Oyuna davet edilen kişi başına 0.10$ verilmesi.
- Oyuna referans linkiyle üye eden kişinin kazancı 1500$.
Peki sizin kazancınız ne olacak derseniz.
Örneğin;
- Çevresinde bu oyunu yüklemek isteyecek kişi sayısı 20.
- Oyuna davet edilen kişi başına 0.10$ verilmesi.
- Oyuna referans linkiyle üye eden kişinin kazancı 2$.
Tabi ilerleye zamanlarda oyun içi sistem sıkıntılarını da göz önünde bulundurmanızı, ve oyunun web veya mobilden, kaldırılma durumunu da hesaba katmanızı öneririm.
Diğer bir bakıma yatırımla oynanan oyunları hesaba katmak bile istemiyorum.
Hiç bir muhatabının olmadığı, hiç bir hak iddia ve talep etme gibi bir durumunun olmadığı, sitelerin üzerine yatırım yapmak çok tehlikeli ve risklidir.
Bu gibi oyunlarda ise, başlangıçta ödemeler alınsa dahi, ömürlerinin kısa olacağı kanaatindeyim.
"Bu olaylar sin silesi benim görüşüm ve bakış açımdan ibarettir".