Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Para çekme süresi

Bitcoin veya diğer kripto paralar için, çekim emri verdikten sonra 5-10 dakika içerisinde paribu onaylıyor, daha sonra blockchain onay süreci başlıyor.
TL için çekim yaptıktan sonra 15 dakika içerisinde genelde onaylıyorlar...

Papara üzerinden çekerken 5-10 dk sürüyor. Banka hesabına havale yöntemini hiç denemedim. Yanlış hatırlamıyorsam 24 saat içinde gönderileceği yazıyordu Paribu'da. Mesai saatleri için geçerli olabilir bu. Yani haftasonu belki daha uzun sürer. EFT mantığı.

Papara üzerinden çekerken 5-10 dk sürüyor. Banka hesabına havale yöntemini hiç denemedim. Yanlış hatırlamıyorsam 24 saat içinde gönderileceği yazıyordu Paribu'da. Mesai saatleri için geçerli olabilir bu. Yani haftasonu belki daha uzun sürer. EFT mantığı.
Teşekkürler aradığım cevap buydu 🙂

satoshiturk' Alıntı:
Bitcoin veya diğer kripto paralar için, çekim emri verdikten sonra 5-10 dakika içerisinde paribu onaylıyor, daha sonra blockchain onay süreci başlıyor.
TL için çekim yaptıktan sonra 15 dakika içerisinde genelde onaylıyorlar...
Ben ilk defa çekim işlemi yapacaktım da onun süresini merak etmiştim teşekkürler 🙂

Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
13.945
Kullanıcılar
6.976
Son üye
Jamesrhymn
Geri