Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Nasıl Paramı nasıl kurtarabilirim?

Merhabalar.

Bir contract adresim var buraya Avax C Chain ağından ödeme gelince contract sahibine yani bana bu parayı iletiyor ama yanlışıkla bir kişi parayı BNB ağındaki Avax olarak yollamış ve bu para şuan contract adresinde bu para nasıl kurtarılır? Sonuçta kurucu hesap benim

Merhabalar.

Bir contract adresim var buraya Avax C Chain ağından ödeme gelince contract sahibine yani bana bu parayı iletiyor ama yanlışıkla bir kişi parayı BNB ağındaki Avax olarak yollamış ve bu para şuan contract adresinde bu para nasıl kurtarılır? Sonuçta kurucu hesap benim
Hocam tam anlamadım ama benim anladığım senin cüzdan adresine biri avax göndermiş ama yanlışlıkla bep20 adresi üzerinden mi yollamış? O zaman wallet cüzdanından bnb ağını aktif edip avaxları görebilirsin. Yok başka bir işlemse lütfen konuyu tam aç. Yada SatoshiTürk hocamı bekle. Ben pek anlamadım mevzuyu 😅

Hocam tam anlamadım ama benim anladığım senin cüzdan adresine biri avax göndermiş ama yanlışlıkla bep20 adresi üzerinden mi yollamış? O zaman wallet cüzdanından bnb ağını aktif edip avaxları görebilirsin. Yok başka bir işlemse lütfen konuyu tam aç. Yada SatoshiTürk hocamı bekle. Ben pek anlamadım mevzuyu 😅
Benim Avax C Chain ağındaki contract adresime yollaması gerekiyordu ama BNB ağından yollamış Avaxları. Contract adresi bu erişemedim BNB ağına geçtim olay o değil. Satoshi hocaaaaaa neredesin

Metamask kullanrak, BSC ağı üzerinde cüzdanınıza şunları ekleyip bir kontrol edin.

ayrıca soru sordugunuzda gerekli bilgileri sağlayın burada kimse tahmine dayalı yorum yapamaz @SavKripto kontrat demiş paylaşsanıza bilgileri :S
yardım isterken lütfen karşınızdakileri kahin gibi görmeyin eğer ulaşamazsanız tüm bilgileri sağlayın inceleyelim.

Metamask kullanrak, BSC ağı üzerinde cüzdanınıza şunları ekleyip bir kontrol edin.

ayrıca soru sordugunuzda gerekli bilgileri sağlayın burada kimse tahmine dayalı yorum yapamaz @SavKripto kontrat demiş paylaşsanıza bilgileri :S
yardım isterken lütfen karşınızdakileri kahin gibi görmeyin eğer ulaşamazsanız tüm bilgileri sağlayın inceleyelim.
Contract adresim: https://www.bscscan.com/address/0xAA2D8316Cece2cA315F9088cD55A107818EC71C3
Conttract kodlarım ise yok var ama güncellenmiş hali, coini deploy ettiğim vakitteki kodlar yok maalesef

Forum istatistikleri

Konular
13.666
Kullanıcılar
6.892
Son üye
Gryffin
Geri