Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Paribu TPS Oranı ?

Merhaba arkadaşlar Whitepaper ve Lightpaper Kontrol ettim
Fakat paribu network'ü üzerinde TPS oranı nedir bilgisi olan var mı?

Gördüğüm kadarıyla Period 5 Saniye, Saniye Başına Düşen Transaction sanırım belli değil?

Merhaba arkadaşlar Whitepaper ve Lightpaper Kontrol ettim
Fakat paribu network'ü üzerinde TPS oranı nedir bilgisi olan var mı?

Gördüğüm kadarıyla Period 5 Saniye, Saniye Başına Düşen Transaction sanırım belli değil?
Mainnete bakınca sanki 2.5 saniyede bir işlem gibi görünüyor hocam açıklama yok evet bende her yerini kurcaladım ama sadece 5 saniyede bir blok yazıyor

aradım görüştüm kendileride yetersiz bilgiye sahipler.
adamlara diyorum ki saniyede tps oranı nedir ?
verdikleri cevap : madenciler belirliyor

buna karşılık olarak POA consensusu kullanıyorsunuz diyorum, madenci yok sizde seal var diyorum
kitlenip kalıyorlar destek yetersiz.

Paribu Hayal Kırıklığı Gibi Geldi.

@Vonzarovich abi bir kaç proje var araştırma geliştirme çabası işte 🙂

Benim yatırdığım 50 liralık bch bir yıldır yatmadı onlara göre hala onay aşamasında allahtan bedava gelen bir şeydi ağda onaylı onlarda onaysız normal yani hocam

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.886
Son üye
Geldimgeldimpatlama
Geri