Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Paribu vs Binance

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Omer47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Omer47

Investor
Bir yerden başlamak gerekiyor.
Bana tavsiye edilen program paribu ve binans.
Size danışaraktan hangisini kullanmam daha iyi olur diye sormak istiyorum. İkisin arasında ki fark nedir kullanışları nasıl ögrenebilirim detaylı birşekilde. Komisyon farkları para aktarmaları nasıl gelişiyor. Anlaşılır biçimde yardım ederseniz sevinirim. İliginiz için teşekkür ederim.

Binance Alt coinleri ve hacmi yüksek olduğu için işlemleri daha fazla oluyor. Binance Global Paribu ise ulusal olarak kripto borsasıdır. Bunun dışında üstte bıraktığım linkleri kontrol ederek sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

Binance Alt coinleri ve hacmi yüksek olduğu için işlemleri daha fazla oluyor. Binance Global Paribu ise ulusal olarak kripto borsasıdır. Bunun dışında üstte bıraktığım linkleri kontrol ederek sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.
İlgin için teşekkür ederim bırakmış oldugun linki kontrol edecegim 🙂

Paribu kullanımı ile kolaydır binance biraz karısık gelebilir ama binance paribudan iyidir paribuda coinlerin bir anda yükselişiyle paribu kitlenebiliyor ve işlem yapmakta zorlanıyorsun busefer satış yaparken birtürlü satış yapamıyorsun ama binancede öyle degil. Bu YTD

Paribu kullanımı ile kolaydır binance biraz karısık gelebilir ama binance paribudan iyidir paribuda coinlerin bir anda yükselişiyle paribu kitlenebiliyor ve işlem yapmakta zorlanıyorsun busefer satış yaparken birtürlü satış yapamıyorsun ama binancede öyle degil. Bu YTD
Peki binans ta tüm bankalardan yada belirli bankalardan tl aktarımları oluyormu.

30 Nisan'da yürürlüğe girecek olan, kripto para düzenlemesi ile yabancı borsalara para aktarımı olmayacak. Biance Tr nin akıbeti ne olur bilmiyorum. Tr den global hesaba geçip oradan para aktarıp çekme durumu olması muhtemel. Yine de konuyla ilgili araştırma şart.

Paribu uygulamasını kullanacam. Yeni oldugum için daha rahat kullanışlı oldugu için. Binans ise farklı hesaplardan, örneğin binans tr veya papara'ya tl aktarıp ardından binansa aktarılıyormuş. Budurumlar ne kadar sağlıklı bilgiler dir tartışılır.

Paribu uygulamasını kullanacam. Yeni oldugum için daha rahat kullanışlı oldugu için. Binans ise farklı hesaplardan, örneğin binans tr veya papara'ya tl aktarıp ardından binansa aktarılıyormuş. Budurumlar ne kadar sağlıklı bilgiler dir tartışılır.
bende paribu kullanıcısıyım fakat mecburiyetten piyasa düştügü için kaldım, Başlangıç için ideal fakat ilerleyen zamanda cok canını sıkıcak. Herhangi bi pump oldugun da veya fiyat düştügün de paribu bozuluyo işlem yaptırmıyor. Cıkabilirsem aldıgım coinden binance gecicem bende 🙂

binance hakkında burdan bilgi edinebilirsin sormak istedigin bişey varsa da yardımcı olmaya calısırım

https://satoshiturk.com/threads/binance-nasil-kayit-olunur-2021.7528/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.939
Kullanıcılar
6.973
Son üye
ars
Geri