Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Paribu'daki Son Gelişme

Paribu, Papara ve ininal işlemlerine yarın son veriyor.

Paribu kullanıcıları için yapılan bu resmi açıklama tam olarak nedir?

Paribu, yarın saat 18.00 kadar Papara ve ininal işlerine son vereceğini açıkladı. Resmi gazetede yayımlanan "Ödemelerde Kripto Paraların Kullanılmaması Dair Yönetmelik'te 30 Nisan 2021'den itibaren ödeme ve elektronik para kuruluşlarının Kripto para işlem platformlarında ve bu platformlardan yapılacak fon aktarılmalarına aracılık edemeyeceği belirtilmiştir". Bu nedenle Papara ve ininal işlemleri kaldırıldı Paribu'dan.

Peki kullanıcılar paralarını çekemeyecek mi?
Elbette çekebilecek arkadaşlar ama şöyle bir durum var inninal gibi kartlar 18 yaş altı da kullanabildiği için kendi adına bu kartların kaldırılması bu yaş grubunun tepkisine neden olabilir. Cinuo diğer bankaları kullanmak için 18 yaşında olmak gerekiyor. Aile izni ile de açılış oluyor tabi orası ayrı bir konu ama şöyle bir durum var 18 yaş altında sınırlı kullanımlar var bankalarda.

Hangi bankalar ile işlemlere devam edilecek peki?

Akbank
Ziraat Bankası
Yapı Kredi Bankası
Vakıfbank
Fibabanka

Bu işlemleri aynı şekilde 7\24 gerçekleştiribilirsiniz. Ama miktar olarak kısıtlamalar yaşayabilirsiniz.
Yatırım tavsiyesi değildir sadece bilgi amacı ile yazılmıştır. Sevgiler.

Paribu, Papara ve ininal işlemlerine yarın son veriyor.

Paribu kullanıcıları için yapılan bu resmi açıklama tam olarak nedir?

Peki kullanıcılar paralarını çekemeyecek mi?

Elbette çekebilecek arkadaşlar ama şöyle bir durum var inninal gibi kartlar 18 yaş altı da kullanabildiği için kendi adına bu kartların kaldırılması bu yaş grubunun tepkisine neden olabilir. Cinuo diğer bankaları kullanmak için 18 yaşında olmak gerekiyor. Aile izni ile de açılış oluyor tabi orası ayrı bir konu ama şöyle bir durum var 18 yaş altında sınırlı kullanımlar var bankalarda.

Hangi bankalar ile işlemlere devam edilecek peki?

Akbank
Ziraat Bankası
Yapı Kredi Bankası
Vakıfbank
Fibabanka

Bu işlemleri aynı şekilde 7\24 gerçekleştiribilirsiniz. Ama miktar olarak kısıtlamalar yaşayabilirsiniz.
Yatırım tavsiyesi değildir sadece bilgi amacı ile yazılmıştır. Sevgiler.
Bilginiz için teşekkürler.başarılar dilerim

Parayı çekeriz ama işin kötüsü bu bankaların hiç birinin müşterisi değilim. Diğer bankalar da bu listeye girse iyi olur yoksa yeni hesap açmam gerekecek
FAST sistemiyle para yatırma ve çekmede sıkıntı kalmadı sanırım ya. EFT'ler her saatte geçiyor.

FAST sistemiyle para yatırma ve çekmede sıkıntı kalmadı sanırım ya. EFT'ler her saatte geçiyor.
Geçen gün hesabıma saat 17:05 de bir eft gönderildi ertesi gün geçti hocam. Baktım fast yazıyor ama bir sonra ki gün mesai saatini bekledik.

paribu tüm bankalara 7/24 ve 5-10dk içerisinde fast gönderim yapıyor, ben denedım bence başarılı ben binanceden paribuya yollamayı düşünüyorum, yada binanca tr.

Geçen gün hesabıma saat 17:05 de bir eft gönderildi ertesi gün geçti hocam. Baktım fast yazıyor ama bir sonra ki gün mesai saatini bekledik.
Bir iş bile doğru olmayabiliyormuş demek ki. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.737
Kullanıcılar
6.907
Son üye
SatoshiWasHere
Geri