Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Pavel Durov Tutuklandı

Telegram'ın kurucusu ve CEO'su Pavel Durov Fransa'da göz altına alındı.
Gözaltına alınma sebebi olarak Telegram'da dönen uyuşturucu satıcıları, silah karaborsası ve pedofili içerikleri olduğu söyleniyor. Telegram daha önce de polisle işbirliği yapmayı reddetmişti. Özetle Fransız makamlarına suçlara karşı mücadelede yardımcı olmamakla suçlanıyor.

Kripto para piyasasına etkisine gelirsek Toncoin ve Notcoin ani düşüşe geçti, yarın da DOGS listelemesi var. Orta vadede diğer airdropları da etkiler mi bilmiyorum.

Tutuklama kararını kesinlikle destekliyorum, gerçekten telegram çok saçma bir yer haline geldi. diğer taraftan siyasi durumlar diye düşünüyorum.

Telegram herşeyin serbest bırakıldığı bir platform. Ulusal, uluslararası hiçbir hassasiyet dinlemiyor. Birini rahatsız etmediği sürece istediğini yapabiliyorsun. Bu da çok ciddi sorunlara sebebiyet veriyor.

Tutuklama sonrası bir süre telegram botlarina ara veririz gibi görünüyor. Şahsi kanaatim. Dogs listelemesini etkileyecegini sanmamakla beraber fiyat anlamında sorun yaratabilir.

Rus vatandaşı. 20 yıla kadar hapsi isteniyor. Rusya nin buna göz yumacagini sanmıyorum. Rusya'daki en büyük iki sosyal medyadan birini yönetiyor. Uluslararası boyutlara ulaşmış tek sosyal medyaları. El atarlar bu ise.

İnternet ortaminda #freedurov hashtag i ile kampanya başlatıldı bile. Özellikle son bot hamleleri ile adından sıkça söz ettirir olmuşken yapılan bu hamle bariz siyasi.

Suç işleyen elbette cezalandırılmalı ama işin içinde Avrupa ve Amerika olduğunda huylanırım ve siyasi bulduğum bir kararı desteklemem; dogs listeleme öncesindeyse baya kötü oldu

(Batılıların) her zaman ki gibi ölçüsüz bir hareketi daha. Şaşırmadım.

Hakkında tutuklama kararı bulunan Netanyahu için aynı hareketi keşke Rusya da yapsa.

Yapılan tutuklamaya en güzel cevap bu olurdu Rusya adına. Ama yemez tabii. 😁

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.886
Son üye
Geldimgeldimpatlama
Geri