Gknacr
Expert
- BNB
- 0,00019150
Merhaba arkadaşlar.
PicaArtMoney 3. yılına özel gerçekleştirdiği airdrop ile katılımcılara 5000 PICA veriyor.
PICA Hotbit Kore, Upbit ve CoinOne borsalarında listeli. Global çapta katılım sağlanırsa Hotbit Global borsasında da listelenebilir diye düşünüyorum.
Anlık PICA değeri 0.013 dolar;
5000 PICA ile toplam kazanç 66 dolar civarında;
1) Airdropa katılmak için öncelikle telegram kanalına gidiyoruz; https://t.me/PicaArtMoneyBot?start=1851069971
2) Daha sonra Telegram botunun yönlendirmesi ile birkaç sosyal medya görevini yapıyoruz.
3) Tüm görevleri gerçekleştirdikten sonra ERC20 adresimizi giriyoruz ve katılım tamamlanıyor.
PicaArtMoney resmi Twitter hesabından yapılan duyuruya göre, airdrop 22 Haziran tarihine kadar devam edecek ve 22 Haziran'dan sonra katılımcılara token dağıtımları yapılacak.
Edit: Minimum çekim miktarı 5700 PICA arkadaşlar. Referans linkiniz ile katılan her katılımcı için 700 PICA veriliyor. Yani çekim yapabilmek için en az 1 tane referans kaydına ihtiyacınız var.
Genelde Telegram kanalları ile çeşitli sayfaların gerçekleştirdiği airdroplara itimat etmem ama bu airdrop PicaArtMoney'in resmi Twitter hesabında paylaşıldığı için katılma kararı aldım.
Resmi duyuru olduğu için scam olma ihtimalini düşük görüyorum ama takipte olup gerekli güncellemeleri yapacağım.
Son düzenleme: