Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Pink Sale Hakkında

Theleoncoin

Whale
Moderatör
Pink sale kripto alanında gerçekten güzel bir platform özellikle başlangıç yapmak için token oluşturma ve fon toplama ile DEX listeleme işlemleri için güzel bir uygulama bu konuda çok bilgim yok bir kaç gündür araştırıyorum belgelerini takip ediyorum detaylı bilen anlatacak olan var ise bilgilendirmesini beklerim. Bende araştırıyorum bu geceye kadar bir makale hazırlarım diye düşünüyorum ancak tecrübesi olan var ise bilgilendirmesi güzel olur. hem yatırımcı hem de geliştiriciler için önemli bir platformdur.

Pink sale kripto alanında gerçekten güzel bir platform özellikle başlangıç yapmak için token oluşturma ve fon toplama ile DEX listeleme işlemleri için güzel bir uygulama bu konuda çok bilgim yok bir kaç gündür araştırıyorum belgelerini takip ediyorum detaylı bilen anlatacak olan var ise bilgilendirmesini beklerim. Bende araştırıyorum bu geceye kadar bir makale hazırlarım diye düşünüyorum ancak tecrübesi olan var ise bilgilendirmesi güzel olur. hem yatırımcı hem de geliştiriciler için önemli bir platformdur.
Pink Sale üzerinden yatırım yaptığım projeler oldu. Ancak şunu soylemem lazım, her ne kadar güzel bir platform olsa da oradaki projelerden yürüyen çok yok.

Pink Sale üzerinden yatırım yaptığım projeler oldu. Ancak şunu soylemem lazım, her ne kadar güzel bir platform olsa da oradaki projelerden yürüyen çok yok.
hocam o bir çok kişinin kripto paraları para toplayıp vur kaç yapmak olduğu için bir yerli platform ile görüşme yaptım görüşmede istedikleri talepleri duyunca gözlerim yaşardı ve bir adım bile ileri gidemeyeceğimizi anladım görüşme için bugün tekrardan randevulaştık görüşme gerçekleşirse platformun ismini vermeden neler istediklerini açıklayacağım bu arada bu platform coinmarket yada coingecko borsa alanında bile yer almayan bir platform

hocam o bir çok kişinin kripto paraları para toplayıp vur kaç yapmak olduğu için bir yerli platform ile görüşme yaptım görüşmede istedikleri talepleri duyunca gözlerim yaşardı ve bir adım bile ileri gidemeyeceğimizi anladım görüşme için bugün tekrardan randevulaştık görüşme gerçekleşirse platformun ismini vermeden neler istediklerini açıklayacağım bu arada bu platform coinmarket yada coingecko borsa alanında bile yer almayan bir platform
Hocam istenen şeylere az çok asinayim. Bizimde zamanında girişimlerimiz oldu 🙂 ama paylaşırsan güncel tarifeyi görürüz 🙂

Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar fakat düşündüğünüz gibi olmuyor 🙂
Türkiyede ciddi anlamda kimse proje çıkartamıyor.
Genelde havada kalıyor yada çok saçma istekler oluyor ciddiyet sıfır.
Parası olan işi kolay zannediyor, İşi bilenin Parası olmuyor, Ağzı olan konuşuyor bu blockchain sektörü çok garip.
Mesela Web3 programcıyım diyen bir çok kişi Blockchain ve Web3 nedir bilmiyor kimisi teknoloji yarıştırmaya çalışıyor 🙂
Arkadaşlar saymakla bitmez bu yüzden işi ciddi anlamda yapmak isteyen arayıp yaptıracağı adamı buluyor zaten 🙂

belki işine yarar 🙂

değişiklikler olmuşsa beni etiketleyerek sorabilirsiniz.

Forum istatistikleri

Konular
13.673
Kullanıcılar
6.894
Son üye
hasan5234
Geri