ibrmctnkl1071
Hodler
- BNB
- 0,00001500
Pixel coin, Ronin Network üzerinde çalışan sosyal bir web3 oyunu olan Pixels’in yerel ve yönetim token’ıdır. Pixel coin, oyuncuların çiftçilik, keşif ve yaratıcılık yapabilecekleri büyüleyici bir açık dünya oyununu destekler.
Pixel ekosistemindeki şu işlevleri yerine getirir ;
Oyun içi para birimi: Pixel coin, oyuncuların oyun içindeki mal ve hizmetleri satın almasını sağlar.
NFT Basımı: Pixels’den gelecek tüm NFT basımları Pixel coin ile yapılacaktır.
VIP Üyelik: Kullanıcılar, Pixel coin ile VIP Savaş Biletleri satın alabileceklerdir.
Loncalar: Kullanıcılar, Pixel coin kullanarak yeni bir sosyal-fi özelliği olan Loncalara katılabileceklerdir.
Yaşam Kalitesi Yükseltmeleri: Premium oyun içi özellikler Pixel coin ile satılacaktır.
Yönetim: Pixel coin, sonunda bir topluluk hazinesini yönetmek için kullanılacaktır.
Pixel ekosistemindeki şu işlevleri yerine getirir ;
Oyun içi para birimi: Pixel coin, oyuncuların oyun içindeki mal ve hizmetleri satın almasını sağlar.
NFT Basımı: Pixels’den gelecek tüm NFT basımları Pixel coin ile yapılacaktır.
VIP Üyelik: Kullanıcılar, Pixel coin ile VIP Savaş Biletleri satın alabileceklerdir.
Loncalar: Kullanıcılar, Pixel coin kullanarak yeni bir sosyal-fi özelliği olan Loncalara katılabileceklerdir.
Yaşam Kalitesi Yükseltmeleri: Premium oyun içi özellikler Pixel coin ile satılacaktır.
Yönetim: Pixel coin, sonunda bir topluluk hazinesini yönetmek için kullanılacaktır.