Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Piyasa Çok Durgun Değil mi ?

Son 1 haftadır elimden geldiğince genel piyasayı takip etmeye çalışıyorum, Dogecoin hariç diğer tüm birimlerde yatay bir çizelge mevcut?
Genel olarak sizcede bir durgunluk söz konusu mu? yoksa sadece bana mı böyle geliyor...

Altlar bayağı hareketli aslında. Ben 22 Nisan'dan beri BTC'leri 1INCH'e geçmiştim. %65'ten fazla yükseldi mesela. SUSHI, BAKE, SFP, TLM falan büyük hareketler yapıyorlar.

Altlar bayağı hareketli aslında. Ben 22 Nisan'dan beri BTC'leri 1INCH'e geçmiştim. %65'ten fazla yükseldi mesela. SUSHI, BAKE, SFP, TLM falan büyük hareketler yapıyorlar.

Gayet hareketliler 🙂 ben airdrop kovalamaktan eskisi gibi piyasaya girmiyorum. Sadece takip ettiklerimi portföyden bakıp yeni token vs peşindeyim 🙂 beleş olması tercihimdir

BTC bir çıkıp bir düştüğü için piyasa genelinde de benzer bir durum oluyor. Ancak bazıları da iyi yükseldi bu arada. BAKE benim de dikkatimi çekti.

Fiyatlanmamış, bol sıfırlı coinler haftasonu çok hareketliydi
Bir ara al-sat işlemlerine zor yetiştim

demek ki ben fark edemiyorum 🙂
bana nedense ortamda shib, eth, doge varmış gibi geliyor.

Günlük bazda hareketlilik pek fark ettirmiyor kendini; ama haftalık ve aylık olarak oranlara baktığımızda çoğu altcoin iyi yükselmiş.

Bitcoin kararsız davrandığı dönemlerde böyle. Bu hafta ve özellikle gelecek hafta daha hareketli olacak gibi geliyor bana.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Günlük bazda hareketlilik pek fark ettirmiyor kendini; ama haftalık ve aylık olarak oranlara baktığımızda çoğu altcoin iyi yükselmiş.

Bitcoin kararsız davrandığı dönemlerde böyle. Bu hafta ve özellikle gelecek hafta daha hareketli olacak gibi geliyor bana.

Yatırım tavsiyesi değildir.
Kararsızlık mı? Yoksa birileri al sat yapıp köşe mi oluyor 🙂 bir 54 oluyor bir 60 YTD

Forum istatistikleri

Konular
13.933
Kullanıcılar
6.972
Son üye
crypthonite
Geri