Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Piyasa Durdu Mu?

Sosyal medya da sürekli bu tarz yorumlar görüyorum piyasa durdu kripto battı gibi sözler dönmeye başladı. Piyasa durur mu?

Değerli form kullanıcısı bazen bizler kendimizi geliştirmek için çok fazla kaynak kullanır ve bilgiye vakıf oluruz ama ekonomi bilgi birimi yanında anlık risk de gerektirir. Bizim bilgimiz eğitimimiz kripto alnında çok yeterli değil şuan için ama gerçekten çok detaylı bir araştırma yaptım ve kaynaklarım genel olarak dünya da zincir baz alınarak yapıldı.

Piyasa durması diye bir durum yoktur anı inişler var bu inişler durgunluk dönemine denk geliyor ve bu dönem sanki para kaybı çok fazla geliyor insana bu yüzden heyecan ve panik ile satış yapmayın. Heyecan insanı büyük risklere taşır bu da kaygı ile frontal korteks de panik hissi oluşturur eğim fazında çok daha zarar edersiniz. Yatırım bir oyun değildir bu yüzden her şeyinizi koyup yapmayın sizi zora sokmayacak şekilde yapınız. Piyasa yeniden canlanacak analizler bunu gösteriyor. Burada kimseye yatırım tavsiyesi vermiyorum. YTD. Hepinize sevgilerimi sunuyorum iyi geceler güzel form ailem ??

Piyasa durdu değil de sanırım değerlendirenler, bizler de dahil düşüş anında içerde bakiyemiz varsa ve yükselmesini bekliyorsak eğer sürekli gözümüz tahtada olduğundan zamanı da durmuş sayabiliyoruz, yükselsin de aksın zaman diyerek. İyi geceler.

Bu sözleri her zaman duyacaksınız . balinalar ve kurumsallar alttan toplarken bu söylemler normaldir. bitcoin bu seviyeye gelene kadar 487 kez büyük şirketler tarafından öldüğü söylendi (hatırladmığım bir kurumun raporu). kısaca bu söylemler hep olacaktır . Bir şeyin durduğu veya öldüğü yok ama

Sosyal medya da sürekli bu tarz yorumlar görüyorum piyasa durdu kripto battı gibi sözler dönmeye başladı. Piyasa durur mu?

Değerli form kullanıcısı bazen bizler kendimizi geliştirmek için çok fazla kaynak kullanır ve bilgiye vakıf oluruz ama ekonomi bilgi birimi yanında anlık risk de gerektirir. Bizim bilgimiz eğitimimiz kripto alnında çok yeterli değil şuan için ama gerçekten çok detaylı bir araştırma yaptım ve kaynaklarım genel olarak dünya da zincir baz alınarak yapıldı.

Piyasa durması diye bir durum yoktur anı inişler var bu inişler durgunluk dönemine denk geliyor ve bu dönem sanki para kaybı çok fazla geliyor insana bu yüzden heyecan ve panik ile satış yapmayın. Heyecan insanı büyük risklere taşır bu da kaygı ile frontal korteks de panik hissi oluşturur eğim fazında çok daha zarar edersiniz. Yatırım bir oyun değildir bu yüzden her şeyinizi koyup yapmayın sizi zora sokmayacak şekilde yapınız. Piyasa yeniden canlanacak analizler bunu gösteriyor. Burada kimseye yatırım tavsiyesi vermiyorum. YTD. Hepinize sevgilerimi sunuyorum iyi geceler güzel form ailem ??

Piyasada döngü oluşabilmesi için düşmesi lazım değil mi? Biraz sert düşmüş olabilir. Ama bizi mutlu edecek gibi 😀

Piyasa durması için döngünün bir şekilde son bulması gerekli bu da mümkün mü mümkünse nasıl olur kim bilir
Kurumsallar bu denli işin içindeyken bence mümkün değil
Yatırım tavsiyesi değildir.

Forum istatistikleri

Konular
14.027
Kullanıcılar
7.008
Son üye
dumansq
Geri