Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Popüler Analist Düzeltme Bekliyor

graph-3078539_640.webp

Twitter’da 113.500 adet takipçisi bulunan ünlü analist Michael van de Poppe, birkaç gün önce Elon Musk’ın piyasada neden olduğu fiyat hareketliliği hakkında tweet atarak haber odaklı Bitcoin hareketlerine yönelik yatırım yapmanın sağlıklı olmayacağını, geçmiş dönemlerdeki fiyat hareketlerine bakmanın daha doğru bir yaklaşım olacağını vurguladı.

Michael van de Poppe’un sözleri şu şekilde:

“Portföyünüzü Elon Musk’un söylediği şeye veya insanların söylediklerine veya olanlardan dolayı gördüğünüz herhangi bir şeye göre ayarlamak -bunu Hollanda gazetelerinde de görüyorum- strateji değildir. Girişlerinizi geçmiş fiyat hareketlerine göre belirlemelisiniz.”

Ünlü analist, Elon Musk’ın destek vermesine aldırmaksızın, Bitcoin’in düzeltme hareketi yapacağı düşüncesinde ısrarlı olduğunu belirtti. Van de Poppe’a, Bitcoin’in, Mart ayında yeni bir ralli başlatmadan önce, Şubat’ta 30.000 doların altına ineceğini, hatta 25.000 dolar seviyelerine düşeceğini iddia etti

Van de Poppe şunları söyledi:

“Kısa vadede, hala bir düzeltme olmasını bekliyorum… 38.000 dolara doğru büyük bir sıçrama gördük. Ancak elimizde 34.500 dolar da yok. Daha geniş bir zaman aralığında bir değişim yok. Hala piyasa için sağlıklı ve organik olacak bir düzeltmenin gerçekleşmesini beklediğimiz bu planın içindeyiz.”

Van de Poppe’un Bitcoin’de düzeltme beklentisine karşın, ünlü trader Capo ise, BTC’nin düzeltme hareketini sonlandırdığını düşünüyor.

Musk eleştirisini beğendim; düzeltme beklentisine katılmamak elde değil. Şu an BTC beklediğimiz 4 saatlik bir düzeltme içerisinde.

Diğer taraftan ben de Twitter'dan paylaşsam mı yazdıklarımı diye düşündüm...

Hocam, ben de haberi derlerken analistin yorumlarıyla seninkileri bağdaştırdım. Senin yaptığın analizlere paralel şeyler söylemiş gerçekten.
Farklı kişilerden gelen benzer yorumlar doğru yolda olduğunun göstergesi. İyi bir şey evet. 🙂

Eleştirisinde haklılık payı olmasıyla birlikte yanıldığı noktalar var. "Portföyünüzü Elon Musk’un söylediği şeye veya insanların söylediklerine veya olanlardan dolayı gördüğünüz herhangi bir şeye göre ayarlamak strateji değildir" demiş. Katılmıyorum, 1-3 gün gibi kısa vadelerde bal gibi strateji.

Forum istatistikleri

Konular
14.197
Kullanıcılar
7.206
Son üye
Esin
Geri