Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00080816
Probit borsasına üyeliğimizi tamamladık. Şimdi geldik güvenlik adımlarına. Güvenlik maksadıyla bizden hem mail doğrulaması hem de telefon doğrulaması istendi. Ancak bu yeterli değil. OTP'yi yani 2 adımlı kimlik doğrulamayı aktif etmemiz gerekiyor.
Şimdi geldik bunu nasıl yapacağımıza
Probit borsasına giriş yaptık.
Resimde görünen "Benim Sayfam" bağlantısına tıkladıktan sonra açılan sayfada "2 Adımlı Kimlik Doğrulama" bölümünü buluyoruz.
Bunlardan en kısa ve pratik olan OTP bölümüne "Yetki ver" diyoruz.
Açılan sayfa resimde görüldüğü şekilde olacak. Buradan telefonumuzun işletim sistemine göre Google Play ve App Store'den birini seçiyoruz.
Mağazadan "Google Authenticator" uygulamasını indiriyoruz.
Probit sitesinde "Sıradaki" butonuna basarak ilerliyoruz.
Karşımıza çıkan OTP Kurtarma şifresini bir yere not ediyoruz ve Tekrar "Sıradaki diyoruz"
Önümüze bir karekod gelecek. Bu karekodu "Google Authenticator" uygulamasına girip "+" simgesine basarak taratıyoruz.
Artık OTP'miz kaydoldu. Sırada bunu aktif etmek var.
Sıradaki diyerek resimdeki bölüme geçiyoruz.
1. bölümde Probit şifremizi giriyoruzç
2. bölümde OTP kurtarma için not aldığımız 16 haneli kodu giriyoruz.
3. bölümde "Google Authenticator" uygulamasında Probit için yazan 6 haneli sayıyı giriyoruz
4. Sıradaki diyerek işlemi tamamlıyoruz
Artık para çekme ve giriş işlemleriniz bir üst seviye daha güvenli hale geldi. Özellikle ciddi hack olaylarının yaşandığı günümüzde bu tip güvenlik önlemleri hayat kurtarır.
İyi forumlar.
Şimdi geldik bunu nasıl yapacağımıza
Probit borsasına giriş yaptık.
Resimde görünen "Benim Sayfam" bağlantısına tıkladıktan sonra açılan sayfada "2 Adımlı Kimlik Doğrulama" bölümünü buluyoruz.
Bunlardan en kısa ve pratik olan OTP bölümüne "Yetki ver" diyoruz.
Açılan sayfa resimde görüldüğü şekilde olacak. Buradan telefonumuzun işletim sistemine göre Google Play ve App Store'den birini seçiyoruz.
Mağazadan "Google Authenticator" uygulamasını indiriyoruz.
Probit sitesinde "Sıradaki" butonuna basarak ilerliyoruz.
Karşımıza çıkan OTP Kurtarma şifresini bir yere not ediyoruz ve Tekrar "Sıradaki diyoruz"
Önümüze bir karekod gelecek. Bu karekodu "Google Authenticator" uygulamasına girip "+" simgesine basarak taratıyoruz.
Artık OTP'miz kaydoldu. Sırada bunu aktif etmek var.
Sıradaki diyerek resimdeki bölüme geçiyoruz.
1. bölümde Probit şifremizi giriyoruzç
2. bölümde OTP kurtarma için not aldığımız 16 haneli kodu giriyoruz.
3. bölümde "Google Authenticator" uygulamasında Probit için yazan 6 haneli sayıyı giriyoruz
4. Sıradaki diyerek işlemi tamamlıyoruz
Artık para çekme ve giriş işlemleriniz bir üst seviye daha güvenli hale geldi. Özellikle ciddi hack olaylarının yaşandığı günümüzde bu tip güvenlik önlemleri hayat kurtarır.
İyi forumlar.