Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Probit 3. Yaşına girdi. Şanslı kullanıcılara ödüller.

LeoVinci

Speculator
photo_2021-11-09_14-27-43.jpg

Probit bildiğiniz gibi çok genç bir borsa bende kendisi ile 2 sene önce tanıştım ve harika paralar kazandım yalan değil asla bir sonra ki çalışmamda nasıl kazandığımı da anlatacağım sizlere. Sadece matematik toplama çıkar çarpma bölme işlemlerini yapabilen herkes kazanabilir. 🙂
Uuzun zamandır da etkinliklere doymuyor her hafta etkinlik oluyor nerdeyse ve yaptığı etkinliklerde cabası minimum 3x bırakan token bunlar. Axs en büyük pişmanlığım oldu. Herneyse konuya gelelim 3 yaşına basan Probit Global geçen günde açıklamıştım etkinlikler yapmakta bir önce ki yazımda detaylara ulaşabilirisniz sorusu olan buyursun sorsun. Zevkle anlatırım.

⭐️[ProBit Global Quiz Show 1. Tur Başladı]
💰10 kişi 3.5 RUNE kazanacaktır

9 Kasım 2021, TSI 23:59’a kadar aşağıdaki 5 soruya doğru cevap verin

https://docs.google.com/forms/d/e/ 1FAIpQLSdr6gnfgDHykqiIUPJm75xON_if0C7HtMEQYMhisD0zoHL1yQ/viewform

🧭Quiz Takvimi
1. Tur: 9 Kasım 2021 *ŞIMDI AÇIK*
2. Tur: 16 Kasım 2021
3. Tur: 23 Kasım 2021
4. Tur: 30 Kasım 2021

Quiz Kuralları
*Tüm bilgi yarışması katılımcıları, etkinlik süresi boyunca en az bir al-sat işlemi tamamlamalıdır.
*Ödül almaya hak kazanmak için tüm katılımcıların KYC 2. ADIM'ı tamamlamış olması gerekir
*Tüm etkinlik ödülleri, 30 Kasım 2021'de etkinliğin kapanmasını takip eden 2 hafta içinde dağıtılacaktır.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri