LeoVinci
Speculator
- BNB
- 0,00006950
Probit bildiğiniz gibi çok genç bir borsa bende kendisi ile 2 sene önce tanıştım ve harika paralar kazandım yalan değil asla bir sonra ki çalışmamda nasıl kazandığımı da anlatacağım sizlere. Sadece matematik toplama çıkar çarpma bölme işlemlerini yapabilen herkes kazanabilir. 🙂
Uuzun zamandır da etkinliklere doymuyor her hafta etkinlik oluyor nerdeyse ve yaptığı etkinliklerde cabası minimum 3x bırakan token bunlar. Axs en büyük pişmanlığım oldu. Herneyse konuya gelelim 3 yaşına basan Probit Global geçen günde açıklamıştım etkinlikler yapmakta bir önce ki yazımda detaylara ulaşabilirisniz sorusu olan buyursun sorsun. Zevkle anlatırım.
⭐️[ProBit Global Quiz Show 1. Tur Başladı]
💰10 kişi 3.5 RUNE kazanacaktır
9 Kasım 2021, TSI 23:59’a kadar aşağıdaki 5 soruya doğru cevap verin
https://docs.google.com/forms/d/e/ 1FAIpQLSdr6gnfgDHykqiIUPJm75xON_if0C7HtMEQYMhisD0zoHL1yQ/viewform
🧭Quiz Takvimi
1. Tur: 9 Kasım 2021 *ŞIMDI AÇIK*
2. Tur: 16 Kasım 2021
3. Tur: 23 Kasım 2021
4. Tur: 30 Kasım 2021
Quiz Kuralları
*Tüm bilgi yarışması katılımcıları, etkinlik süresi boyunca en az bir al-sat işlemi tamamlamalıdır.
*Ödül almaya hak kazanmak için tüm katılımcıların KYC 2. ADIM'ı tamamlamış olması gerekir
*Tüm etkinlik ödülleri, 30 Kasım 2021'de etkinliğin kapanmasını takip eden 2 hafta içinde dağıtılacaktır.