Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Probit Global - Spread Wisdom Token (SWIM) IEO 2X Booster Airdrop

tr-tr (28).webp

ProBit Global, Spread Wisdom Token (SWIM) IEO'nun tüm 1. Tur alıcıları için %100 token bonusu duyurmaktan heyecan duyuyor!

Etkinlik Süresi: 24 Mart 2023 06:00 (UTC+3) - 1 Nisan 2023 06:00 (UTC+3)

Dağıtım Tarihi: Dağıtım programını takip eder.

Tüm SWIM IEO Round 1 satın alımları, satın alınan toplam miktarın %100'üne eşdeğer SWIM bonusları alacaktır.

PROB ile satın alma için mevcut %15 bonusa ve USDT, ETH veya BTC ile satın alma için %7 bonusa ek olarak, kullanıcılar SWIM IEO'nun 1. Turu sırasında satın aldıkları tokenların %100'ünü airdrop olarak şu şekilde alacaklar:

Satın alma miktarınızı hiçbir ücret ödemeden ikiye katlayın!

Örnek;

PROB ile satın alımlar (15% bonus)

1,000 SWIM alım- 150 bonus - 1150 booster - Toplam 2300 SWIM

USDT, BTC or ETH ile satın alımlar (7% bonus)

1,000 SWIM alım - 70 bonus - 1070 booster - toplam 2140 SWIM

Bonuslar ve 2X booster airdrop da dahil olmak üzere tüm tokenlar dağıtım takvimini takip edecektir.

▶ SWIM IEO'ya Katılın ve %100 Airdrop Token Bonusu Alın!

Şartlar ve Koşullar:

Duyuru ve bonus dağıtım tarihleri, ProBit Global ve/veya Spread Wisdom Token ekibinin belirli koşullarında değişebilir.
Etkinlik tarihi, ProBit Global ve Spread Wisdom Token ekibinin belirli koşulları altında önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir veya iptal edilebilir.
ProBit Global, birden fazla hesap oluşturmak gibi kötü niyetli faaliyetlerde bulunan kötüye kullanım amaçlı etkinlik katılımcılarını diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

Forum istatistikleri

Konular
13.641
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri