Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00078966
ProBit Global 2 haftada bir yeni bir airdrop etkinliği başlatır. Pazartesileri artık daha heyecanlı!
▶ Etkinlik Süresi
13 Mart 2023 03:00 (UTC+3) - 27 Mart 2023 02:59 (UTC+3)
*Ödül dağıtımı, etkinlik bitiş tarihinden sonraki 2 hafta içerisinde yapılacaktır.
▶ Fashion TV Token (FTVT) Airdrop Nasıl Kazanılır
Aşağıdaki görevlerden HERHANGİ BİRİNİ tamamlayınız.
*Bütün katılımcılar airdrop kazanmak için hem telefon doğrulamasını hem de KYC 2. ADIM’ı tamamlamalıdır.
⭐️ GÖREV #1
ProBit Global’de yeni bir hesap oluşturun ve hem telefon doğrulamasını hem de KYC 2. ADIM’ı tamamlayın.
Ödül: 4 FTVT
Yeni bir hesap oluşturmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanın: https://www.probit.com/r/1719285.
Telefon doğrulamasını tamamlayın.
KYC 2. ADIM kimlik doğrulamasını tamamlayın:
ProBit Global hesabınızdan Benim sayfam kısmına gidiniz ve ‘Doğrulama’yı tıklayınız.
Detaylı açıklamalar için KYC Nasıl Tamamlanır bölümünü inceleyiniz.
⭐️ GÖREV #2
ProBit Global’e kayıt olmaları için arkadaşlarınızla referans linkinizi paylaşın.
Arkadaşlarınızdan GÖREV #1 de açıklanan telefon doğrulamasını ve KYC 2. ADIM’ı tamamlamalarını isteyiniz.
Not: Hem telefon doğrulamasını hem de KYC 2. ADIM’ı başarıyla tamamlayan kullanıcılar airdrop ödüllerini kazanacaktır.
Refere eden and Refere edilen kişiler Airdrop ödüllerini aşağıda gösterildiği gibi kazanacaklardır:
Refere eden: Refere edilen hesap başına 4 FTVT
Refere edilen: 4 FTVT
Ek olarak, En fazla referansa sahip ilk 10 ProBit Global kullanıcısı aşağıda gösterilen ödülleri kazanacaktır:
1.: 400 FTVT
2.: 300 FTVT
3.: 240 FTVT
4.: 200 FTVT
5.: 180 FTVT
6.: 170 FTVT
7.: 160 FTVT
8.: 140 FTVT
9.: 110 FTVT
10.: 100 FTVT
Not: Her ProBit Global hesabı, yalnızca en fazla 3 kez ilk 10 refere eden arasında yer alabilir.