Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Prof. Dr. Özgür Demirtaş; Kripto Paralar B-A-T-A-C-A-K

özgür demirtaş kripto paralar batacak.webp

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı ve Akademisyen Prof. Dr. Özgür Demirtaş, geçtiğimiz gün HaberTürk'te düzenlenen bir ekonomi programına katılmış ve ekonomiye dair açıklamalarda bulunmuştu.

Benimde ilgiyle takip ettiğim ve görüşlerine değer verdiğim bir ekonomist olan Özgür Demirtaş'ın, programda yaptığı açıklamalar yanlış anlaşılarak IOTA isimli bir kripto para ile ilgili değerlendirme yaptığı düşünülmüş. Bunun üzerine Twitter hesabından paylaşım yapan Demirtaş, kripto paralar ile ilgili konuşmadığını, kripto paralar ile ilgili yatırım tavsiyesi vermenin yanlış olduğunu ve kripto paraların yüzde 90'ının batacağını açıkladı.

Bende gelecekte kripto paraların bir çoğunun (en azından hiçbir amacı olmayan yada bilindik coinlerle benzer amaçları olanların) yok olup gideceğini düşünüyorum ama bu oranın yüzde 50-60 olacağını tahmin ediyorum. (Yatırım tavsiyesi değildir)

Kripto paraların geleceğini konuştuğumuz ve hatta gelecekte itibari paraların yerini alabileceğini tartıştığımız günlerde, bu açıklama ile ilgili sizin düşünceleriniz nedir? Konuya verilecek cevapların yatırım tavsiyesi verme potansiyeli olacağı için lütfen tedbirli cevaplar yazarak bu konu hakkında görüşlerimizi bildirelim.

Bonus video;

Forumda bir kaç kere daha bahsetmiştim. Kripto para teknolojisi gelişime açık bır platform ve üretimi için gerekli olan enerji sarfiyatı gibi etkenleri en aza indirmek veya tamamen sonlandırmak için çalışmalar var.

Eğer bu çalışmalar sonucu teknolojik olarak ileri seviyeye gecilirse şu anda mevcut çeşitlilik içerisinde istenilen yatırım seviyesine ulaşamayan arz talep sisteminde geri kalmış olan coinlerin yok olması öngörülebilir. (YTD)

Bu video varya bana her zaman kahkaha attırıyor Özgür Demirtaş gerçekten değerli bir hocamız keşke anlattıklarını başkaları da en az benim kadar ciddiye alsa da biraz güzelleşsek.
video bomba @SatoshiTURK dün sana anlatmaya çalıştığım sahne buydu.

Bu video varya bana her zaman kahkaha attırıyor Özgür Demirtaş gerçekten değerli bir hocamız keşke anlattıklarını başkaları da en az benim kadar ciddiye alsa da biraz güzelleşsek.
video bomba @SatoshiTURK dün sana anlatmaya çalıştığım sahne buydu.
Necmettin Batırel konuşurken Özgür hocanın mimiklerine dikkat 😀

Kripto paraların batması için insanlık olarak çok çok gerilemesi lazım ki buda imkansız gibi birşey . Ha illaki önemsiz değer girmeyen kripto paralar batabilir.

Forum istatistikleri

Konular
13.876
Kullanıcılar
6.960
Son üye
asilzade
Geri