Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Quantum ( QTUM )

Genel Amacı
Ethereum ve Bitcoin2in olumlu özelliklerini birleştirmek
Kripto Para Tam Adı
Quantum
Kripto Para Kısa Adı
QTUM
Madencilik Var mı?
Hayır
Çıkış Tarihi
2017
Web Sitesi
http://qtum.org
QTUM en basit şekilde açıklama gerekirse Bitcoin ile Ethereum’un en iyi ve öne çıkan özellikleri bünyesinde barındırmayı hedefleyen bir kripto paradır. Açık kaynaklı olarak tasarlanmıştır. Singapur menşeilidir. 2017 yılında piyasaya sürülen kripto para aynı Ethereum’da olduğu gibi Akıllı Sözleşmeler vasıtasıyla merkezi olmayan uygulamaları üzerinde barındırabildiği gibi, yüksek işlem hacmi potansiyeli ve yüksek işle hızları vaatleriyle ön plana çıkmaktadır. Ayrıca Bitcoin’in günümüzde olduğu gibi bir değer deposu olmayı da hedef edinmişlerdir.

Bilindiği gibi özellikle akıllı sözleşme platformları, merkezi olmayan uygulamalara ve bu teknolojilere sağladıkları teknolojinin stabil çalışmasına yönelmişlerdir. Fiyat politikası ikinci plandadır. Qtum’da her ikisi aynı hat ve hedef üzerinden devam etmektedir. Yani teknoloji geliştirilirken ve günümüz şartlarına göre güncellenirken, aynı zamanda yatırımcıların yatırımlarını değer anlamında koruyan Bitcoin benzeri bir yapıyı benimser.

Akıllı sözleşmelerden sıklıkla bahsedildiğini duymuşsunuzdur. Ve son zamanlarda dApp kavramı sıklıkla kullanılıyor. Kısaca Akıllı sözleşmelere kurallar, dApp’lere de merkezi olmadan tasarlanmış uygulamalar diyebiliriz.

Forum istatistikleri

Konular
13.639
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri