Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

questera oyun oyna görev yap para kazan

Herkese merhaba,

Bugün sizlere geçenlerde keşfettiğim ve 2 kez ödeme aldığım Questera sitesinden bahsedeceğim.

Bu site içerisinde basitçe anlatmak gerekirse Dota, LOL, CSGO ve COD Warzone oyunlarında belirli görevleri yerine getirerek para kazanıyoruz.

Siteye üye olduğumuzda bir hesap bağlantısı yapınca bize 1 Euro bakiye veriyor. Sonrasında ilk iş olarak Denge ye basıp para çek diyerek KYC doğrulaması yapmamız gerekiyor.

KYC doğrulaması yaptıktan sonra hangi oyun üzerinden görev yapacaksanız o oyun sayfasına geçip burada yapacağınız göreve karar verin. Kendi Taktiğim ile bilgi vermem gerekirse.

Ben CSGO görevlerine gelip, oyunu başlatıp oyun süresince site içerisindeki hangi görevi yapmışsam o görevi açıyordum. Örneğin AWP ile 4 kill aldıysam ve maçı kazanıyorsak AWP ile 4 kill al kazan görevini seçiyordum. LOL oynarken görevi maç başlamadan önce almış olmanız gerekiyor ama CSGO oynarken maçın son raundunda alsanız bile sorun olmuyor. Bu sayede hiç görev kaybetmeden hep kazanıyordum. (Görev başarısız olursa ba*h*s miktarı yanıyor)

Size önerim 2 win aldıktan sonra bilerek 1 lose almanız olacaktır yoksa sitede çok dikkat çekiyor ve banlıyor.( 2 hesabım bu yüzden banlandı.)

Sitede ödeme talebi verirken nekadar çekeceğimizi seçiyoruz ve onaylıyoruz. Sonrasında bize 1 gün içerisinde çekim talebimizin onaylandığına dair mail gönderiyorlar. Eğer onay maili gelmezse banlanmışsınız demektir. Çekim talebi verince inceliyorlar hesapları. Eğer banlandıysanız bidaha o kimlik ile hesap açamıyorsunuz.

Çekim talebiniz onaylanırsa tekrar siteye gelip çekim talebi sayfasında aşağı iniyoruz ve çekim talebimizin yanındaki ÇEKİL e basarak "KREDİ KARTI" bilgilerimizi giriyoruz ve 2 iş günü içerisinde para kredi kartımıza yatırılıyor.

Neden özellikle kredi kartı istiyorlar bilmiyorum ama 2 kez ödeme istedim ikiside sorunsuz şekilde 2 gün içerisinde hesabıma yattı. Ödeme kanıtları ektedir.

Siteden minimum çekim 10 euro ve her çekimde 2 euro fee kesiyor. Bakiyenizde her 12 euro olduğunda 10 euro çekim yapmanızı öneriyorum. Eğer banlanırsanız boşa uğraşmamış olursunuz.

Siteden banlandığım için şuan refli link veremiyorum.

Refsiz Link; https://questera.games

1654798484127.webp

899081c0-24fd-4adc-816b-e75ab6e1380a.webp

1654798609814.webp

82a425de-896a-4f7c-99ed-b069b3b0e7e9.webp

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer