Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Reklam İzleyerek Para Kazanma Mümkün Mü?

Evet, reklam izleyerek para kazanmanız mümkün. Her geçen gün de para kazanan insanların arttığını görebilirsiniz. Video izleyerek para kazan düşüncesinde olanların sayısı azımsanmayacak derecede diyebilirim.

Şirketleri ürünlerini duyurmak amacıyla reklam sitelerine ürün reklamlarını verirler. Daha sonra bu siteler de ürünlerin reklamlarını kullanıcılarına gösterirler. Böylece ürünler tanıtılmaya başlanmış olur.

Kullanıcılar bu sitelere girerler ve ürün reklamlarını izlerler. İzleme işlemi sonrasında her izleme başına para alırlar. Elbette reklam izlerken sitelerin koyduğu şartlara uymalısınız. Aksi takdirde kazancınız onaylanmayacaktır ve boşa zaman harcamış olacaksınız.

Böyle ödeme yapan blockchain platformları da var. Permission, YOU gibi. Permission KYC süreci kadar yoran görmedim, sistemi inceleyip buraya yazısını yazmak istedim zulüm gibi bir süreçti. Hala onaylamadılar 😀 O yüzden detayları iyi araştırınız.

Var hemde binlerce var belki ama hem çekim limitleri hemde reklam başına yada tıklama başına verdiği ücretler çok hatta çok çok komik olduğu için insanlar pek rağbet etmiyor.

Bir zamanlar araştırmıştım mümkün mü gerçekten diye fakat kazanılan miktar çok az olduğu için vazgeçtim. Sabır gerektiriyor ve ayrıca çok güvenilir bir yöntem olduğunu düşünmüyorum.

uğraştığım zamanlarda ayı sezonunu yaşıyorduk getirisi az da olsa iyiydi daha sonra boğa gelince epey değerlendi kazandıklarım düzenli uğraşılırsa para getirebilir
Farklı bir bakış açısı. Fiyatlar da sağlam dip yapabiliyor ayıda, kullanıcı çekmek için daha fazla ödeme yapıyorlardır. Kullanılabilir.

Forum istatistikleri

Konular
13.641
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri