Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Ripple Avukatından Açıklama!

coins-3786692_640.webp

Kriptokoin sitesinin haberinde, Ripple’ın genel danışmanı Stuart Alderoty’ye göre SEC, XRP’nin sınır ötesi ödemeleri gerçekleştirmek için faydalı bir ürün olduğuna onay veriyor. On-Demand Liquidity’e fayda sağladığına itiraz etmiyor.

Mahkeme sürecinin hızlıca tamamlanmayacağını söyleyen Stuart Alderoty, açıklama yapmamalarının konu üzerinde çalışmadıkları anlamına gelmeyeceğinin altını çizdi.

Stuart Alderoty’a göre, SEC’in XRP’yi bu şekilde kabul etmesi, dijital varlığı eşsiz ve avangart bir teknoloji pozisyonuna sokmaya yetiyor. Bununla birlikte SEC, XRP’nin menkul kıymet olduğu konusunda ısrarcı tutumunu sürdürüyor. SEC’e göre, XRP çıktığı günden bu yana kayıtsız bir menkul kıymet olarak piyasada yer alıyor.

Ayrıca Stuart Alderoty, Ripple hukukçularının davayla ilgili remi bir açıklamayı kısa süre içinde yapacaklarını belirtti.

Stuart Alderoty'nin açıklamaları şu şekilde:

SEC DAVASI İLE İLGİLİ HANGİ AŞAMADA OLDUĞUMUZU SORANLAR İÇİN: ŞU AN İÇİN BEKLENMEDİK HERHNAGİ BİR DURUM YOK. HUKUKİ SÜREÇLER ZAMAN ALIYOR. SESSİZ OLABİLİRİZ, ANCAK BU İŞ YAPMADIĞIMIZ ANLAMINA GELMİYOR. HUKUK EKİBİMİZ KENDİLERİNİ KISA SÜRE SONRA TANITACAK VER GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAPACAKLAR. ARDINDAN DA BİRKAÇ HAFTA İÇİNDE SEC’İN KANITLARA DAYANMAYAN SUÇLAMALARINA KARŞI İLK YANITIMIZI VERECEĞİZ. ŞUNU AKLIMIZIN KÖŞESİNDE TUTMAKTA YARAR VAR: MÜŞTERİLERİMİZİN, ASLINDA XRP’Yİ 90 SANİYE VEYA DAHA AZ BİR SÜRE İÇİNDE FİAT PARAYI XRP’YE ÇEVİRİP, DAHA SONRA BU XRP’LERİ KARŞI TARAFA GÖNDERMEK VE KARŞI TARAFIN DA ELDE ETTİĞİ XRP’LERİ YEREL PARAYA ÇEVİRMEK İÇİN KULLANDIĞINI SEC BİLE KABUL ETMİŞ DURUMDA. BUNUN ADI YENİLİKTİR. NOKTA. DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR BİR KRİPTO PARA BİRİMİNİN HİKAYESİDİR.

Yine de XRP tatlı gelmiyor bana. Laf kalabalığı ile kendini haklı çıkarma çabasından başka bir şey değil.

Tatlı geldiğini söylemedim zaten 🙂

XRP ye bende gıcığım ama şu ana kadar yaptıkları en mantıklı açıklama.
Evet hocam bu açıklama diğerlerine göre daha açıklayıcı. Ama yine de XRP sana gelmediği gibi bana da tatlı gelmiyor. Tavuk gibi can çrkişseler acımam inan ki. 😀

İtibar kaybettiği çok aşikar. Fakat belli bir süre sonra neler olacağı hiç belli olmaz. Piyasanın buna benzer çok örneği var. Düşüşte olması, yatırımcılarını hemen korkuttu fakat hızlı hareket etmekte pişmanlığa yol açabilir. Bu yüzden süreci iyi değerlendirerek en azından zarar etmemek adına stratejik yollar izlenebilir. Herkese bol kazanç diliyorum. Bu açıklayıcı yazınız için teşekkürler.

İtibar kaybettiği çok aşikar. Fakat belli bir süre sonra neler olacağı hiç belli olmaz. Piyasanın buna benzer çok örneği var. Düşüşte olması, yatırımcılarını hemen korkuttu fakat hızlı hareket etmekte pişmanlığa yol açabilir. Bu yüzden süreci iyi değerlendirerek en azından zarar etmemek adına stratejik yollar izlenebilir. Herkese bol kazanç diliyorum. Bu açıklayıcı yazınız için teşekkürler.
Sanırım içeride kalan son paralar da ya satış için gecikmiş kişilere ve planlar yapıp uygun yerde satış yapmayı bekleyenlere ait. Dediğin gibi süreci değerlendirip işleme alanlar az değil. Sabırlı olmak lazım.

XRP yatırımcıları çok mağdur ve bazıları cidden tebrik edilmeyi hak ediyor. @Vonzarovich bşz çok sert girişiyoruz; ama böyle yatırımcılar da var.

Tavuk gibi can çekişseler acımam 🤣 🤣 🤣 Çok güldüm ya... Nedir hocam XRP'ye olan kininiz? Zamanında canınızı yaktı sanırım.
Kin besleniyorum hocam. Hiçbir duygu beslemiyorum. Hayatım boyunca hiç XRP almadım ve satmadım. Bu yüzden canımı yaktığını da söyleyemeyiz.

Bazen nedensiz bir şekilde bir insandan hpşlanmazsınız ya öyle bir şey benimki. 🙂

Avukatları bildiklerini söylüyor veya konuşmuş olmak için bir şeyler söylemiş.. SEC üyelerinden yapılan son açıklamalar ise menkul kıymet olma ile ilgili risklerin büyüklüğünü tekrar hatırlatan türden !!

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri