Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Robert Kiyosaki'den Takipçilerine : Bitcoin Alın

Ekran Görüntüsü (341).png

Zengin Baba Zavallı Baba isimli kitabın yazarı olan Robert T. Kiyosaki, yaptığı Twitter paylaşımı ile tüm takipçilerine Bitcoin almalarını tavsiye ederek, özellikle kurumsal alıcıların bu alanda aktif alışlarına dikkat çekip, bitcoin fiyatının 50 bin dolar gibi seviyelere ulaşabileceği öngörüsünde bulundu.

Haber sitesi cryptopolitan da yer alan habere göre, yazar olan Robert T. Kiyosaki takipçilerini Bitcoin almaya davet ediyor. Kiyosaki, gerileyen bir ABD ekonomisi düşünüldüğünde önerisinin iyi bir fikir olduğunu savunuyor. Ünlü yazarın tavsiyesi bitcoin ile ilgili olsa da, bitcoin alamayanlar için altın ve gümüş yatırımı diğer bir yatırım tavsiyesi.

20 bin rakamının sürekli gündemde olduğu günlerde 50 bin demesi pek de şaşırtmadı açıkçası. Yani çok da uzak, olmaz bir rakam değil gibi. Milyonlardan bahseden analistleri düşününce..
Yatırım tavsiyesi değildir..

Bitcoin, 2021 yılı içinde o rakamlara ulaşabilecek potansiyele sahip bence. Yalnız, öyle birden olacağını sanmam.
İşin içine balinalar dahil olacaktır.
O yüzden yükseliş trendi zaman zaman yara alacaktır.
Yaşanabilecek iniş çıkışlarla birlikte, iki ileri, bir geri şeklinde bir seyir izleyeceğini düşünüyorum.
Kısa vadeli trade yaparken bunu göz önünde bulundurmakta fayda var bence.

Vallahi ben de kazandığım Bitcoin'leri elimde tutmayı düşünüyorum ciddi ciddi. Herhangi bir şekilde takas yapmayacağım.
Dursunlar bir köşede.
Hatta diğerlerini Bitcoin ile takas etmeyi bile düşünüyorum.
Gerçi, Ethereum için de güzel belirtiler var gibi piyasada.
Bakalım artık, nasıl gelişmeler olacak.

Ne zaman eklendiğini unuttuğum, o tarihlerde 3 dolar olan toplam satoshi bugün 3-4 kat artmış ise sadece takip etmeyi düşünüyorum şuan. Ethereum da dediğiniz gibi duyuyoruz sürekli ama bakalım.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Forum istatistikleri

Konular
13.706
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri