Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rollercoin Kazandırır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözüm
Biraz inceleme fırsatım oldu. Saatlerce oyun oynayarak elde edilen kazım gücünün belli bir sınırının olduğunu öğrendiğimde biraz şaşırdım. Referans kazancı nedir ne kadar faydası olur bilemiyorum fakat bireysel olarak maalesef vakit kaybı.

Hiçbir fikrim yok maalesef. Tahminimce harcanan zamanı karşılamıyordur.

Yatırım yapmadan çok çok zor, yatırım yaparsanız geri dönüşünü sağlarsınız.

uğraşmadım ama ilgilenenler zaman kaybı olarak görüyor.

Hocam ben bir süre uğraştım rollercoinle. Oyun oynayarak kazandığımız alım gücü bir süre sonra kayboluyor. Sürekli oynamamız gerekiyor. Makine satın alarak kazanmaya çalışmanız daha mantıklı ama bu siteyle uğraşmaya gerek yok cloudmining hizmeti veren piyasada...
Biraz inceleme fırsatım oldu. Saatlerce oyun oynayarak elde edilen kazım gücünün belli bir sınırının olduğunu öğrendiğimde biraz şaşırdım. Referans kazancı nedir ne kadar faydası olur bilemiyorum fakat bireysel olarak maalesef vakit kaybı.

Hocam ben bir süre uğraştım rollercoinle. Oyun oynayarak kazandığımız alım gücü bir süre sonra kayboluyor. Sürekli oynamamız gerekiyor. Makine satın alarak kazanmaya çalışmanız daha mantıklı ama bu siteyle uğraşmaya gerek yok cloudmining hizmeti veren piyasada bir çok kaliteli site var. Kısacası zaman kaybı 🙂

Ben siteyi bırakalı epeyce oldu,
en son herhangi bir şekilde oynamaya da, yatırım yapmaya da değmez durumdaydı.
Duyduğum kadarıyla şimdi sezon olayını getirmiş ama hala kazançlı olmadığı söyleniyor.
Hesaba giripte inceleme yapmadım, son durumlarını ayrıntılı bilmiyorum.

Hiçbir fikrim yok maalesef. Tahminimce harcanan zamanı karşılamıyordur.

Yatırım yapmadan çok çok zor, yatırım yaparsanız geri dönüşünü sağlarsınız.

uğraşmadım ama ilgilenenler zaman kaybı olarak görüyor.

Hocam ben bir süre uğraştım rollercoinle. Oyun oynayarak kazandığımız alım gücü bir süre sonra kayboluyor. Sürekli oynamamız gerekiyor. Makine satın alarak kazanmaya çalışmanız daha mantıklı ama bu siteyle uğraşmaya gerek yok cloudmining hizmeti veren piyasada bir çok kaliteli site var. Kısacası zaman kaybı 🙂

harcanan vakıt ve kazanç bakımından çok sağlıklı görünmüyor...

Ben siteyi bırakalı epeyce oldu,
en son herhangi bir şekilde oynamaya da, yatırım yapmaya da değmez durumdaydı.
Duyduğum kadarıyla şimdi sezon olayını getirmiş ama hala kazançlı olmadığı söyleniyor.
Hesaba giripte inceleme yapmadım, son durumlarını ayrıntılı bilmiyorum.

Genel olarak gereksiz doğru cevap olarak işaretlenmiştir
Kilit.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri